Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Mi-am pregatit meniul pentru masa Pasti

Alimentatie, Blog, Portal, Retete

Cu pasi rapizi se apropie Sfintele Pasti. Anul acesta, parca, timpul s-a scurs mai repede ca in alti ani si, fara sa imi dau seama, m-am “trezit” saptamana tecuta si am realizat ca suntem in luna aprilie si mai este inca foarte putin pana cand ne vom intalni cu cei dragi noua, in jurul mesei, pentru a sarbatori impreuna Pastele.

Cu aceasta ocazie, pe Portal am publicat o serie de retete speciale si propuneri de meniuri pentru masa de Pasti:

Meniurile sunt structurate pe categorii: felul I, felul II, aperitive, salate si deserturi. Toate propunerile respecta regulile unei alimentatii sanatoase si echilibrate si sunt adresate atat catre cei care prefera carnea ca ingredient principal, cat si catre cei care prefera pestele.

De pe masa de Pasti nu vor lipsi traditionalele oua vopsite, pe care va recomand sa le vopsiti in mod natural, fara a folosi colorantii din comert.

Anul trecut am avut o experienta foarte placuta si reusita, zic eu, legata de vopsirea oualelor in mod natural. Am folosit coji de ceapa, cu care am reusit sa obtin o culoare foarte frumoasa si stralucitoare. Iata un articol detaliat pe aceasta tema: Oua vopsite natural

Pe langa ouale vopsite natural, voi pregati pasca fara aluat, drob cu caise si nuci, friptura de curcan cu seminte de pin, mai multe tipuri de salate si aperitive. Toate aceste retete le puteti gasi in Varianta CARNE, una dintre propunerile pentru masa de Pasti.

1x1.trans Mi am pregatit meniul pentru masa Pasti

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?

Alimentatie, Blog, Portal, Retete (32 / 235)
oua-vopsite-natural


Exista mai multe metode de a obtine culori naturale pentru ouale de Pasti, fara a folosi “colorantii-vopsea” (e-uri) din comert (E102 – galben, E133 – albastru, E122 – rosu sau E110 – portocaliu). Eu am ...