Ingrediente pentru 6 portii:
- portocale – 854 gr
- praf de copt, scazut in sodiu – 10 gr
- esenta de vanilie, imitatie, fara alcool – 13 gr
- faina de grau, integrala – 200 gr
- fructoza, inlocuitor de zahar – 150 gr
- albus de ou – 125 gr (4 bucati)
- iaurt gras 2,8% grasime – 200 gr
Mod de preparare:
- Se bat albusurile de ou spuma, se amesteca cu fructoza, iaurt si esenta de vanilie.
- Faina se amesteca cu praful de copt.
- Se incorporeaza in faina compozitia de oua cu iaurt si se amesteca bine.
- Apoi se adauga portocalele curatate de coaja si impartite in felii.
- Se pregateste o forma tapetata cu hartie de copt. In ea se rastoarna toata compozitia obtinuta si se da la cuptor preincalzit pentru 45-60 minute la foc mediu.
Pofta buna!