Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Mancare de mazare, de post

Cina, Pranz

Ingrediente pentru 6 portii:

Mod de preparare:

  1. Se ia un castron, se pune pe foc, se adauga uleiul de masline si ceapa taiata marunt.
  2. Cand ceapa devine rumena, se adauga mazarea congelata, se amesteca bine si se face focul mediu.
  3. Se tine la innabusit cam 15-20 minute.
  4. Se sareaza si pipereaza dupa gust.
  5. Se adauga rosiile pasate, se amesteca si se tine pe foc mic pana este gata.

Pofta buna!

O portie are ~260 gr.

Informatii nutritionale Mancare de mazare, de post

Mar (Ionatan) copt cu sirop de agave

Gustari

Iata un desert dietetic, o reteta de post si o gustare delicioasa. 1x1.trans Mar (Ionatan) copt cu sirop de agave

Ingrediente pentru 6 portii:

Mod de preparare:

  1. Merele se spala si li se fac gropite, cu un cutit, pe ambele parti.
  2. Se aseaza pe un platou cu hartie de copt.
  3. In gropita se toarna sirop de agave, se presara scortisoara.
  4. Se dau la cuptor, se tin pana devin moi.

Pofta buna!

Un mar copt are ~88 gr.

Informatii nutritionale Mar (Ionatan) copt cu sirop de agave

1x1.trans Mar (Ionatan) copt cu sirop de agave

Mar (verde) copt cu miere

Gustari

Iata un desert dietetic, o reteta de post si o gustare delicioasa.

Ingrediente pentru 4 portii:

Mod de preparare:

  1. Merele se spala si li se fac gropite, cu un cutit, pe ambele parti.
  2. Se aseaza pe un platou cu hartie de copt.
  3. In gropita se pune miere de salcam, se presara scortisoara.
  4. Se dau la cuptor, se tin pana devin moi.

Pofta buna!

Un mar copt are ~160 gr.

Informatii nutritionale Mar (verde) copt cu miere

1x1.trans Mar (verde) copt cu miere

Farfalle cu sos de rosii

Cina, Pranz

Ingrediente pentru 4 portii:

Mod de preparare:

  1. Farfalle se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.
  2. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.
  3. Cand devine rumena, se adauga pulpa de rosii pasata, sa sareaza si condimenteaza cu oregano.
  4. Se amesteca si se tine pe foc mic cam 15 minute.
  5. Farfalle se scurg de apa si se rastoarna pe un platou.
  6. Deasupra se toarna sosul de rosii si mararul tocat marunt.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 818 gr de farfalle. O portie de farfalle are ~205 gr.

Informatii nutritionale Farfalle cu sos de rosii

1x1.trans Farfalle cu sos de rosii

Jeleu cu fructe (piersici, pere)

Gustari

Ingrediente pentru 5 portii:

Mod de preparare:

  1. Gelatina se pune in apa la inmuiat.
  2. Dupa 60 minute, vasul cu gelatina se pune la foc mic, amestecand continuu.
  3. Se adauga fructoza si se amesteca pana la dizolvare.
  4. Atentie! Gelatina nu se aduce la fierbere, in momentul in care s-a dizolvat se ia de pe foc.
  5. Se toarna intr-un vas si se pune deoparte la racit.
  6. In formele de jeleu, se aranjeaza feliile de fructe (piersici, pere).
  7. Cand gelatina s-a mai racit, se toarna deasupra fructelor si se da la frigider.
  8. Se serveste atunci cand gelatina s-a intarit.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 1195 gr de jeleu cu fructe. O portie de jeleu cu fructe are ~240 gr.

Informatii nutritionale Jeleu cu fructe (piersici, pere)

1x1.trans Jeleu cu fructe (piersici, pere)