Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Crap cu ciuperci si broccoli, la cuptor

Cina, Pranz

Ingrediente pentru 4 portii:

Mod de preparare:

  1. Pestele se spala, se curata (cantitatea trecuta la ingrediente se refera la peste deja curatat).
  2. Se pune pe o tava, se condimenteaza, se sareaza.
  3. Ciupercile se spala, se pun deasupra pestelui, la fel se face si cu broccoli congelat se aseaza deasupra sau in jurul pestelui.
  4. Se da la cuptor, la foc mediu 20 minute, apoi la foc mic 1 ora.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta o tarta de 1290 gr. O portie are ~322.5 gr.

Informatii nutritionale Crap cu ciuperci si broccoli, la cuptor

1x1.trans Crap cu ciuperci si broccoli, la cuptor

Tarta cu broccoli si conopida “Slabuta”

Cina, Mic dejun, Pranz, Retete "Slabuta"

Este o reteta dietetica, putin calorica, cu indice glicemic 17 si incarcatura glicemica mica (0.7/100 gr).

Ingrediente pentru 8 portii:

Mod de preparare:

  1. Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt.
  2. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza.
  3. In mijlocul tartei se “infige” in branza de vaci conopida fiarta racita.
  4. Iar pe exterior/margini se aseaza broccoli fiert.
  5. Se sareaza dupa gust. Deasupra se pune ardeiul gras rosu tocat.
  6. Se bat ouale bine si se toarna deasupra.
  7. Mozzarella se taie feliute, care se pun peste tarta.
  8. Se da la cuptor pentru 35 minute.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta o tarta de 1755 gr. O portie are ~220 gr.

Informatii nutritionale Tarta cu broccoli si conopida “Slabuta”

1x1.trans Tarta cu broccoli si conopida Slabuta

Mancare de broccoli cu pui

Cina, Pranz

Ingrediente pentru  7 portii:

Mod de preparare:

  1. Carnea de pui se taie cubulete.
  2. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt, se pun buchetelele de broccoli, carnea de pui, iar deasupra ouale de prepelita batute.
  3. Se sareaza si se da la cuptor pentru 30 minute, foc mediu.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 1485 gr de mancare, o portie are ~210 gr.

Informatii nutritionale Mancare de broccoli cu pui

Tarta cu dovlecei si piept de pui “Slabuta”

Cina, Mic dejun, Pranz, Retete "Slabuta"

Ingrediente pentru 8 portii:

Mod de preparare:

  1. Dovleceii se spala si se dau pe razatoare.
  2. Carne de pui se bate ca pentru snitele.
  3. Mozzarella se da pe razatoare.
  4. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt, se aseaza primul strat de dovlecei.
  5. Deasupra se pune pieptul de pui, apoi iar dovlecei si pieptul de pui, ultimul strat sunt dovleceii.
  6. Fiecare strat se sareaza si pipereaza dupa gust.
  7. Ouale se bat bine si se toarna peste.
  8. Deasupra se pune mozzarella razuita.
  9. Se da la cuptor pentru 45 minute, foc mic.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 1715 gr tarta, o portie are ~215 gr.

Informatii nutritionale Tarta cu dovlecei si piept de pui “Slabuta”

Crevete cu spanac “Slabuta”

Cina, Pranz, Retete "Slabuta"

Ingrediente pentru 4 portii:

  • ulei de masline extra virgin – 32.8 ml (2 linguri mari)
  • spanac congelat – 800 gr
  • crevete fierte (cantitate fara coaja) – 286 gr
  • ou de gaina – 1 bucata
  • ceapa – 160 gr
  • lapte UHT degresat 0,5% grasime – 150 ml
  • usturoi – 7 gr

Mod de preparare:

  1. Crevetele trecute la gramaje sunt pentru carne curata, fara coaja.
  2. Se ia o tigaie, se pune ulei si ceapa la incins. Se amesteca, cand ceapa devine rumena, se adauga spanacul.
  3. Se tine pe foc mic, la innabusit, pentru 20 minute, amestecand din cand in cand.
  4. Se sareaza dupa gust.
  5. Se adauga lapte si oul batut, se amesteca.
  6. Se adauga carnea de crevete.
  7. Se mai tine pe foc cam 10 minute.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 1185 gr de mancare de crevete, o portie are ~ 295 gr.

Informatii nutritionale Crevete cu spanac “Slabuta”

1x1.trans Crevete cu spanac Slabuta