Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Lasagne dietetica cu pui “Slabuta”

Ingrediente pentru 8 portii:

Mod de preparare umplutura:

  1. Carnea de pui se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul.
  2. Se pune o tigaie de teflon pe foc, se adauga uleiul de masline si amestecul de carne.
  3. Se amesteca bine si se tine pe foc mediu cam 10-15 minute.
  4. Apoi, se adauga morcovii dati pe razatoare si rosiile pasate.
  5. Se sareaza/pipereaza si se tine la innabusit timp de 25 minute, la foc mic.

Mod de preparare lasagne:

  1. Laptele se incalzeste pana aproape de fierbere.
  2. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt, se toarna putin lapte fierbinte si umplutura de carne.
  3. Deasupra se aseaza 2 foi de lasagne inmuiate in lapte.
  4. Apoi un strat de umplutura si cascaval razuit.
  5. Iar 2 foi de lasagne inmuiate in lapte fierbinte si un strat de umplutura si cascaval.
  6. Se repeta procedura pana la ultimul strat  (6 in total), ultimul strat se termina cu cascaval iar deasupra se toarna si restul de lapte.
  7. Se da la cuptor pentru 45 minute, din cand in cand se mai stropesc marginile cu laptele scurs in forma.

Pofta buna!

Rezulta 1505 gr de lasagne cu dovleac, o portie are ~ 190 gr.

Informatii nutritionale Lasagne dietetica cu pui “Slabuta”

1x1.trans Lasagne dietetica cu pui Slabuta

Mancare de linte rosie cu ardei rosu gras “Slabuta”

Ingrediente pentru 4 portii:

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie se pun 2 linguri supa de ulei de masline si ceapa taiata inele.
  2. Cand ceapa devine rumena, se adauga ardeii grasi congelati si patrunjelul.
  3. Dupa 10 minute se adauga lintea fiarta si se amesteca.
  4. Se mai tine, pe foc mediu, cam 15 minute.

Pofta buna!

Au rezultat 700 gr de mancarica de linte. O portie inseamna ~ 175 gr.

Informatii nutritionale Mancare de linte rosie cu ardei rosu gras “Slabuta”

1x1.trans Mancare de linte rosie cu ardei rosu gras Slabuta

Pizza “Slabuta” cu blat din seminte de in

Ingrediente pentru 4 portii:

  • seminte in – 65 gr
  • sunca vita – 90 gr
  • cascaval Posehonie cu cheag tare – 112 gr
  • sare de/pentru masa – 0.3 gr
  • ceapa – 52 gr
  • rosii – 135 gr
  • masline verzi umplute cu somon – 55 gr
  • ou de gaina – 3 bucati

Mod de preparare blat:

  1. Semintele de in macinate se amesteca cu sare si oua.
  2. Trebuie sa se obtina o masa omogena.
  3. Se pune o tigaie de teflon pe foc, cand este suficient de fierbinte se toarna compozitia obtinuta, se intinde pe toata suprafata tigaii si se lasa la prajit, la foc mic.
  4. Cand este gata, se intoarce pe partea cealalta.

Mod de preparare pizza:

  1. Se pune blatul pe un platou de copt, deasupra se presara cascavalul razuit (50 gr), apoi ceapa taiata inele, rosiile, maslinele, sunca.
  2. Deasupra se presara restul de cascaval si se da la cuptor pentru 30 min, la foc mediu.

Pofta buna! Se serveste numai calda.

Rezulta 415 gr de pizza. O portie are ~ 105 gr.

Informatii nutritionale Pizza “Slabuta” cu blat din seminte de in

1x1.trans Pizza Slabuta cu blat din seminte de in

Cheesecake cu sirop de agave si curmale “Slabuta”

Ingrediente pentru 8-10 portii:

  • ou de gaina – 6 bucati
  • branza 0% grasime – 600 gr
  • chefir 0% grasime – 450 ml
  • sirop de agave Bio 100% organic – 70 ml
  • curmale uscate negre – 50 gr
  • scortisoara – 0.6 gr

Mod de preparare:

  1. Branza de vaci se amesteca cu chefir, sirop de agave si ouale de gaina batute spuma.
  2. La sfarsit se adauga curmalele taiate marunt si scortisoara.
  3. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt si se rastoarna compozitia obtinuta.
  4. Se da la cuptor pentru 60 minute, foc mediu.
  5. Se serveste rece.

Pofta buna!

Rezulta 1325 gr de cheesecake. O portie inseamna ~130-165 gr.

Informatii nutritionale Cheesecake cu sirop de agave si curmale “Slabuta”

1x1.trans Cheesecake cu sirop de agave si curmale Slabuta

Piept de pui cu cascaval “Slabuta”

Ingrediente pentru 4 portii:

Mod de preparare:

  1. Pieptul de pui se feliaza si se bate putin.
  2. Se sareaza si se pipereaza.
  3. Se ia o tava, se acopera cu hartie de copt, iar pieptul de pui se aseaza exact ca pentru o tarta.
  4. Peste primul strat de pui se presara oregano si se pun feliile de cascaval.
  5. Se aseaza al doilea strat de piept de pui si se repeta procedura ca la primul.
  6. Se da la cuptor pentru 35 minute.

Pofta buna!

Rezulta 845 gr de mancare de pui cu cascaval. O portie are ~ 210 gr.

Informatii nutritionale Piept de pui cu cascaval

1x1.trans Piept de pui cu cascaval Slabuta