Ficatei de pui la cuptor
29 Martie, 2010De cand am gustat prima oara ficateii prajiti, de atunci am zis ca nu mai mananc in viata mea asa ceva.
Experienta patita si cu spanacaul.
Dar zilele acestea, Anqutz a postat o reteta de ficatei, pe care am fost tentata sa o incerc, poate-poate imi schimb parerea, la care am tinut atatia ani.
Stiind, ce s-a intamplat cu spanacul, caruia i-am dat o sansa, si dupa inca una si tot asa, incat a devenit unul din ingredientele favorite, am riscat si cu ficateii si ceea ce a iesit mi-a rasfatat papilele gustative.
Va recomand aceasta reteta cu multa caldura si pofta.
Ficatei de pui la cuptor (pentru 2 portii)
Ingrediente:
- 0,5 kg ficatei de pui
- 1 ceapa (100 gr)
- 1 lingurita boia dulce de ardei
- sare si piper dupa gust
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
- Am curatat de grasime ficateii, i-am spalat bine si i-am pus intr-o strecuratoare.
- Am taiat o ceapa inele si am pus-o pentru cateva minute intr-o lingurita de ulei incins.
- Intr-un vas de yena am pus ficateii, ceapa calita, sarea, piperul si boiaua.
- Am amestecat usor totul, ca sa se omogenizeze.
- Am dat la cuptor pentru 15 minute.
- Pe urma, am intors ficateii pe partea cealalta si am mai bagat la cuptor inca 15 minute.
Pofta buna!