Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara “Slabuta”

Gustari, Mic dejun, Retete "Slabuta"

Ingrediente pentru 8 portii:

Mod de preparare:

Macerare (24 ore)

Mixul din 8 componente se amesteca cu malai, suc de lamaie, suc de ananas si apa.

Se lasa la macerat 24 de ore (vezi beneficiile macerarii cerealelor: Cereale – macerare)

Prepararea propriu-zisa

Aluatul se da prin blender ca sa se formeze o pasta omogena.

Se adauga ouale si extractele de vanilie si migdale.

Kiwi se da prin blender.

Forma de copt se unge cu ulei sau se tapeteaza cu hartie de copt.

Se aseaza pasta de aluat, se preseaza bine pe forma tavii.

Se rastoarna piure-ul de kiwi si se da la cuptor preincalzit. Se face la foc mediu spre mic. Blatul trebuie sa fie rumen, nu ars!

Ciocolata se topeste en bain-marie si se rastoarna peste tarta asa cum va doriti. Se lasa la racit.

Informatii nutritionale Tarta, fara zahar, cu piure de kiwi “Slabuta”

1x1.trans Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara Slabuta 1x1.trans Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara Slabuta

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?

Gustari, Mic dejun, Retete "Slabuta" (12 / 127)


In ultimele zile, pe slabute.ro am publicat mai multe articole informative despre importanta pre-prepararii (macerare, fermentare, incoltire) in cazul cerealelor (art. 1 si art. 2). Macerarea are ca rol neutralizarea acidului fitic, continut in majoritatea ...