Ingrediente pentru 6 portii:
- ardei copt – 150 gr
- jambon – 90 gr
- branza cremoasa Camembert – 125 gr
- carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda – 290 gr
- ulei de masline extra virgin – 9.8 ml
- sare de/pentru masa – 0.5 gr
Mod de preparare:
- Ardeiul gras se pune pe un grill, se coace pana este gata.
- Se curata de pielita si se taie fasii subtiri.
- Fileul de pui se taie fasii, se sareaza, pipereaza dupa gust si se frige in ulei de masline (nu ardeti carnea, trebuie sa fie moale si fina).
- Carnea se raceste dupa frigere.
- Cammembert se taie in fasii lungi.
- Se ia folia de aluminiu, se aseaza cateva folii una peste alta. Se pun feliile de jambon, deasupra se aseaza bucatile de pui, cammembert si ardei copt in amestec, se preseaza putin, se ruleaza, colturile se indoaie si se da la frigider pentru 1 ora.
- Dupa, se scoate din frigider, se scoate folia si cu un cutit foarte ascutit se taie rondele.
- Se serveste imediat.
Pofta buna!
Din ingredientele de mai sus rezulta 450 gr, o portie are ~75 gr.