Pasca dietetica fara aluat
3 Aprilie, 2010Pasca dietetica fara aluat (pentru 8 portii)
Ingrediente:
- Branza grasa de vaca – 750 gr
- Zahar cu vanilie Bourbon – 24 gr (3 pliculete)
- Fructoza, inlocuitor de zahar – 120 gr (10 linguri)
- Pudra/praf de budinca cu aroma de vanilie – 40 gr
- Smantana 15 % grasime – 200 gr
- Stafide – 100 gr
- Oua proaspete – 5 bucati
- Praf de copt, scazut in sodiu – 5 gr (1 lingurita)
- Faina alba de grau – 55 gr (5 linguri)
- Zeama de lamaie
- Coaja de lamaie
Mod de preparare:
- Intr-un vas am batut spuma ouale.
- Am adaugat zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de lamaie si iar am amestecat bine.
- Am adaugat smantana, fructoza, praful de budinca si iar am mixat bine.
- La sfarsit am pus faina, stafidele, coaja de lamaie taiata bucatele si branza de vaci. Pentru ultima oara se amesteca.
- Toata compozitia am turnat-o intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
- Si am dat-o la cuptor, la foc mic, cam 1 h 30 minute. Trebuie sa fie rumena.
- Apoi, am lasat-o la racit si abia dupa aceea se taie felii.
Pofta buna si un Paste fericit!
Informatii nutritionale per 100 gr de pasca dietetica: Pasca dietetica “Slabuta”