Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura

Gustari

Ingrediente pentru 8 felii de tarta (a cate 112.5 gr):

Mod de preparare:

  1. Se framanta bine un aluat din faina, ulei, miere, esenta de vanilie si apa rece (de la frigider).
  2. Se pune la rece, timp de 30 de minute, acoperit cu o folie.
  3. Se unge tava de tarta cu ulei, se intinde foaia.
  4. Se aseaza zmeura decongelata.
  5. Se da tava la cuptor, (incalzit in prealabil) timp de 10 minute la foc mare; apoi, la foc mic, se lasa inca 50-55 de minute.
  6. Se scoate din tava cand s-a mai racit.

Informatii nutritionale per 100 gr:

1x1.trans Tarta de post dulce acrisoara cu zmeura
1x1.trans Tarta de post dulce acrisoara cu zmeura

Dovleac copt cu miere si nuca

Gustari

Ingrediente pentru 6 portii:

Mod de preparare:

  1. Feliile de dovleac se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  2. Feliile se ung cu miere, deasupra se pun nucile si se presara scortisoara.
  3. Se dau la cuptor, la foc mic, pentru 50-60 minute.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 783 gr de dovleac copt, o portie are ~130 gr.

Informatii nutritionale Dovleac copt cu miere si nuca

1x1.trans Dovleac copt cu miere si nuca