Ingrediente pentru 2-4 portii:
- oua proaspete – 5 bucati
- ulei de masline – 12ml (1 lingura)
- sare de/pentru masa – 0.5g
- sunca Praga – 107 gr
- telemea de vaca light 10,5% – 80 gr
- cimbru, uscat – 1 gr
Mod de preparare:
- Bati ouale bine, adaugi putina sare.
- Incalzesti tigaia, cand este fierbinte torni o lingura de ulei.
- Imprastii uleiul prin toata tigaia.
- Torni ouale batute.
- Lasi asa la foc mediu cam 1 minut, pui sunca.
- Cand s-a prins bine omleta o intorci pe partea cealalta.
- Cand este gata, o pui in farfurie, deasupra presari branza si o impaturesti.
- Deasupra presari cimbru.
Pofta buna!
O portie mica de omleta cu sunca si branza are ~106 gr.
O portie mare de omleta cu sunca si branza are ~212 gr.