Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Lasagne fara aluat “Slabuta”

Cina, Pranz, Retete "Slabuta"

Ma numar printre iubitorii de lasagne1x1.trans Lasagne fara aluat Slabuta Dar cum in aceasta perioada evit sa consum fainoase si tot ce inseamna faina, mai ales alba, am inventat aceasta varianta.

Nu voi minti, este destul de meticuloasa aceasta reteta, dar ceea ce a iesit merita tot efortul. 1x1.trans Lasagne fara aluat Slabuta

Intr-un weekend, cand pofta de ceva special atinge cote maxime, aceasta lasagne este numai buna. 1x1.trans Lasagne fara aluat Slabuta

Si Incarcatura Glicemica si Indicele Glicemic sunt deosebit de mici. 1x1.trans Lasagne fara aluat Slabuta

Ingrediente pentru 8 portii mari:

Mod de preparare:

  1. Toate ciupercile se spala bine si sa lasa la scurs.
  2. Carnea se da prin masina de tocat.
  3. Ciupercile se dau prin blender sau masina de tocat, se amesteca cu oua, patrunjel, sare.
  4. Se tapeteaza 2 tavi cu hartie de copt.
  5. Masa de ciuperci obtinuta se imparte in doua parti si se rastoarna pe tavi, se niveleaza bine, in asa fel incat sa se obtina un “blat”.
  6. Tavile se dau la cuptor la foc mediu, pentru 30 minute.
  7. Dupa ce sunt gata blaturile, se lasa deoparte la racit si inchegat.
  8. Intre timp, se pune o tigaie pe foc, se toarna ulei de masline si ceapa taiata marunt.
  9. Cand ceapa devine rumena, se adauga carnea tocata, se amesteca bine si se tine la foc mic 25 minute. Se sareaza si pipereaza.
  10. Se impart “blaturile” in “felii” si se aseaza exact ca foile de lasagne intr-o tava.
  11. Deasupra se pune mozzarella, carnea si putin oregano.
  12. Se aseaza al doilea strat de foi, mozzarella si carne.
  13. Ultimul strat se acopera de cascaval, putina carne si oregano.
  14. Se da la cuptor, la foc mediu, 30 minute.

Nota: Nu faceti mai mult de 3 nivele.

Informatii nutritionale per 100 gr:

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?

Cina, Pranz, Retete "Slabuta" (20 / 159)
ciorba-crap


Ador pestele,... peste fiert, peste la gratar, peste la cuptor, ciorba de peste, salata de peste... intr-un cuvant toate mancarurile de peste. :) Nu-mi explic de unde am aceasta mare pofta pentru peste, cert este ...