Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Mancarica dietetica de mazare

Cina, Pranz

Mancarica dietetica de mazare cu pulpa de porc degresata

Ingrediente:

  • Mazare verde, congelata – 1000g
  • Ceapa – 185g
  • Pulpa porc, fara grasime – 280g
  • Apa plata – 2750ml
  • Pasta tomate sau bulion – 50g (2 linguri)
  • Sare de masa – 18g (3 lingurite)
  • Morcovi – 135g
  • Ulei – 15ml (1 lingura)
  • Marar, uscat – 4g

Mod de preparare:

  1. Intr-un castron mare, se pun ceapa si carnea taiate cubulete. Se pun la foc mic.
  2. Intre timp, se curata morcovii, si se taie. Se adauga la ceapa si carne.
  3. Dupa 15 minute, se adauga mazarea si pasta de tomate. Se amesteca bine si se mai lasa 5 minute.
  4. Se adauga apa si se da la foc mare.
  5. Se adauga sarea.
  6. Cand a inceput sa dea in clocot, facem focul mai mic si atunci cand morcovii sunt gata, putem servi mancarica de mazare.
  7. La sfarsit se adauga mararul uscat.

Pofta buna!

Din aceste ingrediente se primesc 3.364 kg de mancarica. 1x1.trans Mancarica dietetica de mazare

Informatii nutritionale per 100 gr de mancarica dietetica de mazare:

  • 42.03 kcal
  • 3.77 gr proteine
  • 0.85 gr grasimi
  • 5.04 gr carbohidrati
  • 207.38 mg sodiu
  • 0.18 gr zahar

1x1.trans Mancarica dietetica de mazare

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?

Cina, Pranz (133 / 138)
mamaliga-sos-ciuperci


Acum cateva zile, o membra de pe forum.slabute.ro mi-a recomandat aceasta reteta si am stat cu gandul la ea pana azi. :) Am facut unele modificari la reteta, dar ce pot sa va spun este ...