Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Pulpe de curcan marinate, la cuptor

Cina, Pranz

Ingrediente pentru 2 portii:

  • vin alb sec – 250 ml
  • apa plata – 125 ml
  • ulei de masline – 100 ml
  • sare de/pentru masa – 6 gr
  • piper negru – 0.42 gr
  • praf (pudra) ghimbir macinat – 3.6 gr
  • carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), pulpa, carne si piele, cruda – 735 gr
  • suc natural de lamaie – 50 ml
  • usturoi – 24 gr (8 catei)

Mod de preparare:

  1. Pulpele de curcan se dezoseaza, se spala si se pun pe un prosop de bucatarie.
  2. Se ia un vas, in care se amesteca uleiul, vinul, sarea, piperul, usturoiul tocat, ghimbir, sucul de lamaie si apa.
  3. Se pun pulpele de curcan in acest vas, se acopera si se lasa la frigider pentru 12 ore.
  4. Se scot pulpele de curcan din marinada si se aseaza pe un platou.
  5. Se dau la cuptor, la foc mediu, din cand in cand pulpele se stropesc cu marinada.

Foarte buna si foarte frageda aceasta friptura, multumesc slabutei Onetotilia pentru sugestie in ce priveste marinada. 1x1.trans Pulpe de curcan marinate, la cuptor

Pofta buna!

O pulpa de curcan are 257.5 gr. Eu am servit cu un sote de ciuperci si sos de rosii. 1x1.trans Pulpe de curcan marinate, la cuptor

Informatii nutritionale Pulpe de curcan marinate, la cuptor

1x1.trans Pulpe de curcan marinate, la cuptor

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?

Cina, Pranz (32 / 138)
supa-pui-ou


Ingrediente pentru 10 portii: apa plata - 2500 ml carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, gatit, fiert - 180 gr sare de/pentru masa - 6 gr ...