Profit de aceasta vacanta la parintii mei si incerc sa mananc alimente “curate”, fara hormoni, antibiotice, aditivi sau alte “minunatii” alimentare.
Chiar daca a trebuit sa astept 3 ore ca sa se faca pulpele, merita fiecare minut asteptat, nu se compara la gust carnea de pui cu cea din comert. Cu totul altceva…
Ingrediente pentru 3 portii:
- carne de pui (pana in 16 saptamani), pulpa, carne si piele, cruda – 540 gr (3 bucati)
- sare de masa – dupa gust
- piper negru – dupa gust
- rosii – 330 gr
- masline negre – 50 gr
- ceapa – 37 gr
Mod de preparare:
- Pulpele se spala bine, se sareaza si se pipereaza.
- Se pun intr-o tava, pe langa se aseaza rosiile intregi, maslinele si deasupra se presara ceapa taiata inele.
- Se da la cuptor, la foc mediu si se tin acolo cam 3 ore. S-au facut foarte greu, asa am realizat diferenta dintre puii vanduti in comert si cei de tara. A iesit o minunatie.
Pofta buna!
O portie contine o pulpa de pui si legume, ~170 gr.