“Ciupercute” dietetice (oua umplute)
Ingrediente pentru 6 portii:
- 12 jumatati de albus fiert (220 gr)
- Ton maruntit – 60 gr
- Galbenus fiert – 32 gr
- Maioneza light – 40 gr
- Rosii (“palarioare”) – 32 gr
Mod de preparare:
- Jumatatile de ou fiert se umplu cu pasta obtinuta din galbenus si ton.
- Se aseaza pe o farfurie si se ung cu maioneza.
- Deasupra se pun “palarioarele” facute dintr-o rosie.
Informatii nutritionale per 100 gr: Oua umplute cu maioneza light
Informatii nutritionale per o portie (2 oua umplute):
- 67.2 kcal
- 3.5 gr grasimi
- 103.6 mg sodiu
- 65.8 mg colesterol
- 1.4 gr carbohidrati
- 0.1 gr fibre
- 0.9 gr zaharuri
- 7.5 gr proteine