Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Chec dietetic cu cacao si pomelo uscat “Slabuta”

Gustari, Mic dejun, Retete "Slabuta"

Ingrediente pentru 8 portii:

Mod de preparare:

  1. Galbenusurile se separa de albusuri.
  2. Albusurile se bat spuma cu un mixer.
  3. In albusuri se adauga laptele fierbinte amestecat cu sirop de agave, apoi uleiul de masline.
  4. Faina de spelta se amesteca cu tarate si praf de copt.
  5. Amestecul de “cereale” se incorporeaza in albusuri; se adauga si galbenusurile.
  6. Ne folosim iarasi de mixer pentru a obtine o masa omogena.
  7. La sfarsit se adauga bucatele de pomelo uscat, lamaia stoarsa de suc si coaja data pe razatoare.
  8. O forma de chec se unge cu putin ulei sau se tapeteaza cu hartie de copt.
  9. Se rastoarna jumatate din compozitie, in cealalta jumatate se adauga cacao, se amesteca bine si se toarna in forma.
  10. Se da la cuptor pentru 30 minute, foc mediu.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 927 gr de chec. O portie are ~115 gr.

Informatii nutritionale Chec dietetic cu cacao si pomelo uscat “Slabuta”

1x1.trans Chec dietetic cu cacao si pomelo uscat Slabuta

Biscuiti de ovaz cu cacao si sirop de agave “Slabuta”

Gustari, Mic dejun, Retete "Slabuta"

Ingrediente pentru 10 portii:

Mod de preparare:

  1. Fulgii de ovaz se amesteca cu taratele de ovaz si stafide si se acopera cu apa, lasandu-se la inmuiat vreo 4 ore.
  2. Dupa, se amesteca cu esenta de vanilie si cea de migdale, cacao si sirop de agave.
  3. Se ia o tava tapetata cu hartie de copt, pe ea se vor aseza biscuitii.
  4. Se pot folosi forme speciale pentru biscuiti sau se pot forma simplu cu mana, umezita in apa.
  5. Se dau la cuptor pentru 60 minute, foc mare primele 10 minute si dupa foc mic.

Pofta buna!

Rezulta 470 gr de biscuiti de ovaz, adica 20 biscuiti a cate 23.5 gr fiecare, o portie inseamna 2 biscuiti.

Informatii nutritionale Biscuiti de ovaz cu cacao si sirop de agave “Slabuta”

1x1.trans Biscuiti de ovaz cu cacao si sirop de agave Slabuta