Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

La Bucharest Music Film Festival

Album Foto, Arta, Blog

Mai sunt inca doua zile in care puteti vizita Bucharest Music Film Festival. Cu siguranta, nu veti regreta, asa cum nu am regretat nici eu cand am ales sa imi petrec seara de miercuri in bratele muzicii clasice.

As fi vrut sa nu se termine niciodata… am ramas profund impresionata si cu o imensa dorinta de a repeta cat mai curand o astfel de experienta.

Am ramas pur si simplu fara cuvinte… totul a fost atat de frumos, cu gust si perfect incat imi era teama sa respir ca nu cumva sa stric atmosfera divina care ma inconjura.

Ceva de vis… voci superbe (Grupul vocal Acapella si soprana Oana Maria Serban), dirijori de exceptie (Jin Wang si George Miron), muzica de calitate (Bucharest Brass Orchestra) si sunetul perfect.

Noaptea am adormit cu muzica in minte si suflet… si am avut cel mai relaxant somn pe care l-am avut vreodata. 1x1.trans La Bucharest Music Film Festival

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?

Album Foto, Arta, Blog (14 / 41)
cursuri-arta-12


Fotografii de la cursurile de arta. :) Sunt elevi cu care fac meditatii pentru admitere la liceul de arta. [gallery columns="4"] ...