Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Despre mine


In comunitate sunt cunoscuta sub numele de Slabuta si in 2008, alaturi de D-nul Dorin Sîrbu (cunoscut pe Slabute ca Vadmin), am creat prima comunitate 100% pentru stilul de viata sanatos, comunitatea care sta la baza miscarii pentru stilul de viata sanatos din Romania.

De ce a fost nevoie de Slabute?

A fost nevoie de Slabute pentru ca in 2008 nu exista o sursa ferma si corecta de informare in domeniul stilului de viata sanatos, in schimb predomina o informare slaba si de multe ori incorecta in ceea ce priveste alimentatia, aditivii alimentari, pastilele de slabit, "dietele minune" si alte aspecte ale unui stil de viata sanatos, astfel incat a fost nevoie de un loc in care sa ajutam si sa informam corect si impartial cat mai multi oameni.

De ce Slabuta?

De ce Slabuta si nu numele meu real? Pentru ca am dorit ca sanatatea, informatiile corecte si functionalitatile prezentate sa fie pe primul plan.

Problema si solutiile

Am venit cu o noua abordare in domeniului dietelor si a slabitului. Din experienta mea din comunitate si tehnologia de care am dispus (tehnologie, dezvoltata impreuna cu Vadmin) am impus conceptul conform caruia nu ai nevoie de o dieta anume ca sa slabesti, sa te ingrasi sau sa te mentii la o anumita greutate. Este suficient sa traiesti sanatos, sa mananci corect si sa faci sport. In baza acestei experiente si acestui studiu am creat un principiu esential in abordarea problemelor legate de alimentatie si sport:

"Nu trebuie sa slabesti, trebuie doar sa-ti schimbi stilul de viata."

Am constatat ca existau atatea probleme in acest domeniu, incat in ultimii 3 ani a fost si este nevoie de un efort enorm pentru a informa si a ajuta pe toti cei care sunt preocupati de stilul de viata sanatos si au nevoie de ajutorul nostru. Daca as crea o lista cu cele realizate, cred ca ar fi foarte lunga si ar parea "imposibila", asa ca cel mai bine este sa va las pe fiecare dintre voi sa descoperiti Slabute, tot ceea ce s-a facut si tot ceea ce reprezinta.

Va propun sa incepeti cu istoricul Slabute, Contoarele Sanatatii (valorile record: kilograme slabite sanatos, calorii arse, minute exercitii, etc. din partea de sus a paginilor), articolele corecte si impartiale pe care le-am scris pe portal, sa continuati cu sfaturile acordate in cel mai civilizat forum (doar eu am scris in forum peste 21000 sfaturi), dupa care sa descoperiti functionalitatile celui mai complex calculator nutritional din Romania pe care-l oferim tuturor gratuit (avem peste 21.000 valori nutritionale pentru alimente si peste 192.900 meniuri jurnalizate), sa vizitati cea mai mare baza de date din Romania cu indicele glicemic si incarcatura glicemica, sa aflati tot ce se ascunde in spatele aditivilor alimentari si, nu in ultimul rand, din meniul de sus, sa studiati si celelalte functionalitati de pe Slabute (exista vreo 15 sectiuni in prezent si acest numar este in continua crestere).

Impreuna cu D-nul Dorin Sirbu am creat Slabute - cea mai informativa, complexa si civilizata comunitate din domeniu, pe care va invit s-o descoperiti sectiune cu sectiune, articol cu articol, sfat cu sfat si functionalitate cu functionalitate.

Rezultate

Crearea si dezvoltarea comunitatii Slabute a fost un efort imens pe care cu adevarat poate sa-l inteleaga doar cine ne-a fost alaturi in ultimii 3 ani. Alaturi de cativa oameni modesti (Slabute Senior, Slabute Model, Slabute cu Experienta si Slabute Lider), dar foarte dedicati, informati si pasionati de stilul de viata sanatos, am ajutat pe toti cei care au avut nevoie de suportul, sustinerea si sfaturile noastre.

Tot acest efort insa nu a fost in zadar. Toti cei care am participat la aceasta initiativa de suflet suntem mandri cu rezultatele record obtinute. Am contorizat peste 44.012.825 minute de exercitii efectuate si peste 37.000 kilograme slabite sanatos. Acestea sunt valorile pe care le-am putut contoriza doar pentru membrii inregistrati. Valoarea reala este mult mai mare, deoarece nu sunt contorizati si vizitatorii.

Am creat Slabute pentru ca doresc ca fiecare dintre noi sa fie mai sanatos si mai fericit.

Descopera slabuta din tine.

Descoperiti Slabute, descoperiti Slabuta din fiecare (si nu ma refer aici la gen, ma refer la om), descoperiti acele lucruri frumoase care ajung sa fie uitate ... pentru ca tu, eu, copiii tai si copiii mei sa traiasca intr-o lume mai buna.