Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Concurs – Promovezi stilul de viata sanatos si poti castiga 3 premii speciale oferite de ArtSpace.ro

Va propun un concurs, care premiaza pe sustinatorii stilului de viata sanatos, oferindu-le premii speciale. 1x1.trans Concurs   Promovezi stilul de viata sanatos si poti castiga 3 premii speciale oferite de ArtSpace.ro

Zilele trecute Vadmin va spunea ca, Slabute si valorile pe care le promovam, ca sa fie cunoscute de cat mai multi si sa putem ajuta cat mai multi oameni, au nevoie de ajutorul si recomandarea voastra. Va multumim tuturor celor care ati inceput sa va implicati si ati invitat prieteni.

1x1.trans Concurs   Promovezi stilul de viata sanatos si poti castiga 3 premii speciale oferite de ArtSpace.ro

ArtSpace.ro, cea mai selecta galerie de arta online si sustinator Slabute de mai mult timp, vine in ajutorul comunitatii si rasplateste cu premii speciale, pe masura comunitatii, in valoare totala de 600 EUR pe cei care ajuta la promovarea Slabute, valorile de pe Slabute si a stilului de viata sanatos.

Primele trei slabute, care vor invita cei mai multi prieteni in comunitate, pe parcursul perioadei 13.07.2011 – 13.08.2011 (inclusiv), vor castiga urmatoarele premii, care constau in 3 tablouri decorative, oferite de ArtSpace.ro:

PREMII

  • Locul I – Tablou “Dans nocturn”, pictura ulei, rama natur, 70×80 cm, valoare 250 EUR
  • Locul II – Tablou “Flori”, pictura ulei, rama neagra, 61×80 cm, valoare 200 EUR
  • Locul III – Tablou “Hair”, pictura acrilic, rama neagra, 46x46cm, valoare 150 EUR

CUM INVIT PRIETENI?

1x1.trans Concurs   Promovezi stilul de viata sanatos si poti castiga 3 premii speciale oferite de ArtSpace.roPrietenii vor fi invitati, folosind doar mecanismul de trimitere invitatii de pe Slabute. Aceasta pagina poate fi accesata folosind butonul
(partea de sus a paginii, sub meniul principal)

Castigatorul va fi desemnat dupa numarul de prieteni invitati si inregistrati in comunitate. Topul poate fi vazut in timp real in noua sectiune Top Slabute, pe pagina Top Prieteni Slabute.

SUGESTIE: Din cauza unor furnizori de e-mail, exista riscul ca invitatiile trimise prin e-mail sa ajunga in SPAM si prietenii vostri sa nu observe invitatia trimisa din partea voastra. Cea mai recomandata metoda este inregistrarea prietenilor, folosind link-ul personal din pagina de invitare prieteni.

REGULAMENT

Regulamentul de participare este simplu:

Numarul minim de prieteni pentru calificare la obtinerea premiilor pentru cele 3 locuri (I, II, III) este de 20. Daca acest numar minim nu se va indeplini pe perioada concursului, concursul se va prelungi cu perioade a cate doua saptamani, pana se vor califica toti participantii primelor 3 locuri.

Castigatorii vor fi desemnati in baza numarului de prieteni conform Top Prieteni Slabute.

La concurs poate participa orice membru inregistrat in comunitate in afara de Co-Fondatorii comunitatii Vadmin si Slabuta.

Vor fi contorizati doar prietenii invitati si inregistrati folosind mecanismul de invitatie oferit de Slabute.ro

Se contorizeaza prietenii care au finalizat complet procesul de inregistrare.

Concursul se organizeaza pe perioada 13.07.2011 – 12.08.2011 (inclusiv)

Tentativele de a crea conturi multiple pentru a creste numarul de prieteni vor fi penalizate automat prin descalificarea din concurs.

La concurs pot participa cetateni romani de oriunde, dar premiile vor fi livrate doar catre o adresa din Romania, care va fi furnizata la alegere de catre castigatori.

Costurile de livrare vor fi suportate de catre organizator.

Succes tuturor!

Discutii despre concurs aici: Concurs - Promovezi stilul de viata sanatos si poti castiga 3 premii speciale oferite de ArtSpace.ro

Un Craciun in Stil Slabute

Bineinteles ca v-am pregatit cateva surprize anul acesta. 1x1.trans Un Craciun in Stil Slabute
Doua cadouri de la mine si doua de la Vadmin.

Surprinde placut pe cei dragi si exprima-ti urarile prin noile felicitari creative de Craciun si Anul Nou adaugate pe felicitari.slabute.ro.

De sarbatori gateste impreuna cu slabutele – gustos, dietetic si sanatos. Iti recomand, pe portal, mai multe retete de Craciun dietetice si sanatoase si cateva idei de Craciun dietetic, care sa te inspire la aranjarea unei mese de Craciun cat mai delicioase si sanatoase pentru familia ta.

Esti fan Slabute?! Pentru tine a fost lansata noua sectiune fan.slabute.ro. Poti fi mai aproape de prietenii si prietenele tale, de spiritul sarbatorilor de iarna si de spiritul comunitatii de Slabute in acelasi timp, prin personalizarea calculatorului tau in stilul inedit Slabute.ro.

S-au deschis usile mult aşteptatului concurs.slabute.ro! Este si mai distractiv sa petreci timpul pe Slabute. De acum ai posibilitatea de a participa sau organiza propriile concursuri pe Slabute.ro