Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

+760 alimente pentru Calculatorul Nutritional Slabute

De azi, Calculatorul Nutritional Slabute este mai complet cu 760 alimente.

Dupa cum stiti, toate alimentele introduse in Calculatorul Nutritional Slabute sunt validate pentru a asigura corectitudinea si valabilitatea informatiilor introduse (valori nutritionale, ingrediente, titlu, etc).

Din pacate, acest proces de validarea face ca alimentele introduse de catre membrii comunitatii sa apara putin mai tarziu fata de data introdusa, dar, pe de alta parte, acest mecanism de verificare asigura inca o data credibilitatea si notorietatea Calculatorului Nutritional Slabute.

In continuare, Calculatorul Nutritional Slabute pastreaza pozitia de lider – va pune la dispozitie un numar total de 22.905 alimente.

Carla traieste si este sanatoasa!

Acum 5 luni va faceam cunostinta cu Diana si fetita ei inca nenascuta, care avea nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi. Din cauza malformatiei pe care o avea la inimioara, trebuia sa suporte o interventie chirurgicala in Germania, imediat dupa nastere.

Vestea pe care am primit-o de la Diana, la intoarcerea din Germania, ne-a umplut de bucurie pe toti cei care nu ne-am oprit sa speram intr-o minune. Carla (fetita Dianei) traieste si este sanatoasa!

Multumesc tuturor celor care i-au daruit acestei fetite o sansa la viata!

1x1.trans Carla traieste si este sanatoasa!

1x1.trans Carla traieste si este sanatoasa!

1x1.trans Carla traieste si este sanatoasa!

Schimbari datorate Petitiei pentru dreptul la o viata sanatoasa

Duminica…
O mica plimbare de seara, plus ceva cumparaturi…

Imi aduc brusc aminte ca lucrez la “paradoxul parizerului” si am nevoie de preturi exacte pentru a stabili media pentru kg-ul de piept de pui si kg-ul de parizer.

Ajunsa la magazin, constat ca la raionul “carne” multe s-au mai schimbat. Etichete noi, atractive (ca de obicei) si cu multe informatii care inainte de data de 14 martie 2012 (ziua in care am initiat Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa) lipseau… fara hormoni, fara exces de antibiotice, fara OMG, etc.

Ma bucura schimbarile care se intampla de cateva luni incoace (multiplele controale din partea ANPC la chioscurile mai multor scoli unde s-au identificat incalcari (se vand produse nesanatoase elevilor), incalcari de etichetare necorespunzatoare a unor produse bio, acum carne “fara hormoni”, etc).

Totusi, eu cred ca adevarata schimbare se va produce atunci cand actiunile producatorilor vor avea ca rezultat eliminarea totala a substantelor nocive si nu doar actiuni de marketing, inlocuirea unor substante cu altele, etc (pentru ca asa da mai bine in acel moment).

Este chiar atat de greu de inteles?! Vrem carne curata!!! Fara ABSOLUT NIMIC in plus!

Paradoxul parizerului

1x1.trans Paradoxul parizerului

Paradoxul parizerului. Sursa: Slabute.ro, Autor: Marina Capațîna

Sfaturi…