Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Produse ecologice/BIO pe Slabute Voucher

1x1.trans Produse ecologice/BIO pe Slabute VoucherSaptamana aceasta pe Slabute Voucher aveti ocazia sa testati la un pret promotional foarte atractiv produse ecologice/bio, certificate Ecocert, 100% naturale si fara ingrediente toxice.

Gama de produse promotionale oferita este foarte variata si se adreseaza atat viitoarelor mamici (lotiuni de corp antivergeturi, care sunt 100% naturale si pot fi folosite in timpul sarcinii, si previn aparitia vergeturilor), copiilor, cat si pentru folosirea zilnica.

A trai sanatos inseamna atat o alimentatie sanatoasa, cat si folosirea unor produse ecologice, fara methyl/propyl/butyl/ethyl paraben – conservant toxic, uree – conservant ce poate cauza aparitia dermatitei, sodium lauryl sulfate – detergent iritant, derivati petrol – blocheaza porii, parfumuri sintetice, vopsele sintetice.

Slabute® Voucher

Dupa cum v-am promis aici, va aducem inca o surpriza interesanta. 1x1.trans Slabute® Voucher Am adaptat un concept nou pentru comunitatea noastra, menit sa ajute pe toti.

Va anunt ca pe Slabute® s-a lansat o noua sectiune, Slabute® Voucher, unde, furnizorii de produse si servicii, prin intermediul noii sectiuni dezvoltate de catre noi, vor putea sa va prezinte oferte promotionale cu reduceri de pana la 90% la produsele si serviciile lor.

Probabil va intrebati cum se poate realiza asa ceva?

Conceptul este simplu. Dupa cum stiti, comunitatea Slabute este cunoscuta si este foarte mare. Multi funizori de produse si servicii sunt interesati sa se prezinte pe Slabute. Noi am creat Slabute® Voucher pentru a veni in intampinarea acestei necesitati.

Impreuna cu prietenii si cunostintele voastre veti putea cunoaste furnizori noi si beneficia de ofertele promotionale care se prezinta pe Slabute® Voucher.

Suplimentar, pe Slabute® Voucher veti putea gasi si o cutiuta cu dorinte, asa am numit-o noi, unde puteti sa ne scrieti ce tipuri de produse si servicii ati dori sa fie prezentate.

Pe Slabute® Voucher aveti posibilitatea sa va abonati prin e-mail, PM (mesagerie privata) si facebook, pentru a fi la curent cu toate ofertele promotionale care apar.

Mai este inca putin timp pana la deschidere. 1x1.trans Slabute® Voucher

1x1.trans Slabute® Voucher