Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Patisserie, Boulangerie, Confiserie

Ma conving pentru a nu stia cata oara ca de ce ni-e frica, nu scapam…

1x1.trans Patisserie, Boulangerie, ConfiserieMa “plangeam”, acum mult timp in urma, in jurnalul meu de slabuta ca in “tinereti” am avut ghinionul de a locui deasupra unei patiserii. Unde credeti ca se ridica tot mirosul de baclava, cremsnit, pateuri cu ciuperci si multe alte bombe calorice? Da, fix in casa mea. Nu, inchiderea geamului nu era o solutie, era o magie la mijloc, mirosul patrundea prin pereti. Pe cuvantul meu de onoare.

Nu mai spun cate kilograme am reusit sa castig atunci intr-un timp foarte scurt, cred ca am batut si un record mondial, dar cert este faptul ca atunci cand m-am mutat din acel loc am putut respira usurata, mi s-a luat o piatra de pe inima, iar pofta de “nebunii” a disparut ca prin minune.

Intamplarea a facut ca atelierul meu, pe care de curand l-am amenajat, sa fie exact in acelasi bloc, ce-i drept, de data aceasta, cu cateva etaje mai sus. Recunosc ca mirosul nu mai ajunge pana la mine, dar in zona s-au deschis cel putin 6 patiserii (cofetarii, covrigarii, etc) noi, au aparut exact ca ciupercile dupa ploaie.

Vreau sa o cotesc la dreapta, pac o patiserie, vreau sa merg la metrou pac o cofetarie, vreau sa o iau spre Cismigiu pac o patiserie frantuzeasca cu o mega vitrina, cu de toate. Nu-i corect! 1x1.trans Patisserie, Boulangerie, Confiserie Pentru ce atatea patiserii?!

Miercuri am fost la Bucharest Music Film Festival (din Piata G. Enescu) si bineinteles ca in drum era o patiserie, cum se putea altfel?! Am privit indelung spre vitrina, am si intrat sa vad ce imi pot lua (in timp ce ma grabeam sa ajung la festival) si dupa ce mi-am luat doza de privit am iesit usurata si m-am indreptat foarte incantata spre festival.

Intr-adevar, frica de aceste localuri nu mi-a disparut, dar spre deosebire de vremurile trecute, astazi am invatat, ma intai de toate, sa comunic cu mine, sa imi ascult corpul, sa ma inteleg si nu sa ma retrag in umbra, imbulzindu-ma la coada dupa baclava, cremsnit, merdenele si pateuri cu ciuperci.

Ptiu, da multi ani mi-au mai trebuit ca sa ajung “aici”… dar, mai bine tarziu decat niciodata…

La Bucharest Music Film Festival

Mai sunt inca doua zile in care puteti vizita Bucharest Music Film Festival. Cu siguranta, nu veti regreta, asa cum nu am regretat nici eu cand am ales sa imi petrec seara de miercuri in bratele muzicii clasice.

As fi vrut sa nu se termine niciodata… am ramas profund impresionata si cu o imensa dorinta de a repeta cat mai curand o astfel de experienta.

Am ramas pur si simplu fara cuvinte… totul a fost atat de frumos, cu gust si perfect incat imi era teama sa respir ca nu cumva sa stric atmosfera divina care ma inconjura.

Ceva de vis… voci superbe (Grupul vocal Acapella si soprana Oana Maria Serban), dirijori de exceptie (Jin Wang si George Miron), muzica de calitate (Bucharest Brass Orchestra) si sunetul perfect.

Noaptea am adormit cu muzica in minte si suflet… si am avut cel mai relaxant somn pe care l-am avut vreodata. 1x1.trans La Bucharest Music Film Festival

Invatam arta…

Fotografii de la cursurile de arta. 1x1.trans Invatam arta...
Sunt elevi cu care fac meditatii pentru admitere la liceul de arta.