Ingrediente pentru 10 portii:
- apa plata – 2500 ml
- carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 – 13 saptamani), piept, carne macra, gatit, fiert – 180 gr
- sare de/pentru masa – 6 gr
- ardei gras verde – 125 gr
- ciuperci champignon crude – 150 gr
- ou de gaina, integral – 2 bucati
- patrunjel, proaspat – 26 gr
- ardei gras, dulce, rosu, congelat, tocat, nepreparat – 100 gr
Mod de preparare:
- Intr-un castron mai maricel se pun la fiert 2500 ml apa.
- Cand apa da in clocot se adauga pieptul de pui fiert, ardei gras verde si ardei gras rosu, toate taiate cubulete.
- Tot atunci se adauga ciupercile taiate felii, se sareaza dupa gust.
- Se lasa sa fiarba la foc mic cam 35 minute.
- Inainte de final se da focul mai mare si se adauga in clocot ouale batute.
- Se amesteca bine, se presara patrunjel tocat si se stinge focul, se lasa castronul acoperit.
Pofta buna!
Rezulta 2240 gr de supa, o portie are ~ 225 gr.