Ingrediente pentru 8 felii de tarta (a cate 112.5 gr):
faina integrala de grau, 210 gr
- ulei din turte de masline, 50 ml
- miere, 50 gr
- zmeura (congelata), 767 gr
- apa plata (rece), 85 ml
- esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 13 gr
Mod de preparare:
- Se framanta bine un aluat din faina, ulei, miere, esenta de vanilie si apa rece (de la frigider).
- Se pune la rece, timp de 30 de minute, acoperit cu o folie.
- Se unge tava de tarta cu ulei, se intinde foaia.
- Se aseaza zmeura decongelata.
- Se da tava la cuptor, (incalzit in prealabil) timp de 10 minute la foc mare; apoi, la foc mic, se lasa inca 50-55 de minute.
- Se scoate din tava cand s-a mai racit.
In poza e o singura portie?
Răspunde
Aprilie 11th, 2013 at 16:13
Buna Lora,
In poza este o portie dubla.
Răspunde