Aveam azi pofta de ceva neobisnuit.
Si m-am gandit sa imi fac niste rulouri de pui cu ciuperci, au iesit dementiale si foarte dietetice, vi le recomand si voua.
Rulouri pui cu ciuperci, “Slabuta”
Ingrediente:
- Pulpe pui dezosate si degresate – 620 gr
- Ceapa – 50 gr
- Ciuperci champignon crude – 60 gr
- Condimente, oregano (sovarf) uscat – 1 gr
- Sare de/pentru masa – 3 gr
Mod de preparare:
- Pulpele de pui se sareaza putin.
- Ciupercile si ceapa se toaca marunt.
- Se adauga in compozitie oregano.
- Apoi, pe pulpele de pui intinse se pune umplutura.
- Se ruleaza si se leaga cu ata ruloul, ca sa nu se desfaca.
- Se da la cuptor si atunci cand carnea este gata, se scot.
Pofta buna!
Un rulou gata copt are 125 gr.
Informatii nutritionale per 100 gr de rulouri de pui:
- 155.5 kcal
- 25.2 gr proteine
- 5 gr grasimi
- 1.8 gr carbohidrati