Foarte simplu de facut, cu ingrediente sanatoase si ies frigarui tare buni.
I-am facut cu carne de curcan (imi place mult de tot acest tip de carne), cateva tipuri de legume si in 40 de minute asteptare a iesit o cina dietetica si gustoasa.
Ingrediente pentru 4 portii:
- carne de curcan, piept, carne macra, cruda – 670 gr
- dovlecei – 270 gr
- ciuperci champignon crude – 227 gr
- rosii – 295 gr
- sare de masa dupa gust
Mod de preparare:
- Carnea de curcan se spala, se taie in “cubulete”, care se pun pe un prosop de bucatarie, ca sa nu fie pline cu apa. Se sareaza si pipereaza, dupa gust.
- Dovleceii se spala bine si se taie rondele potrivite. Se sareaza dupa gust.
- Rosiile se spala si se taie in 4 jumatati. Se sareaza dupa gust.
- Ciuperci se spala bine. Se sareaza dupa gust.
- Toate aceste ingrediente se adauga in ordinea dorita pe betele de frigarui.
- Se pun in cuptor, la foc mediu, cam 30-40 minute, depinde de grosimea bucatilor de carne.
Pofta buna!
O portie are 260 gr.