Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Succesul Slabute

Blog, Online, Slabute.ro

Efortul imens depus pentru a contrui cel mai sanatos loc pe Internet, alaturi de pasiunea si dedicarea cu care am construit Slabute, credibilitatea informatiilor prezentate, cele mai avansate functionalitati din domeniu, calitatea si materialele stiintifice oferite oamenilor atat din Romania, cat si din afara tarii, pentru ca sa traiasca cat mai sanatos au facut ca Slabute.ro sa fie unul dintre cele mai cautate nume in domeniu pe cunoscutul motor de cautare Google.

Intr-o zi, intamplator, am inceput sa scriu o cautare pe deja cunoscutul motor de cautare Google. Am scris doua litere, care la prima vedere nu insemnau nimic sau puteau insemna orice … am tastat “sl“. Sugestia Google a fost o surpriza foarte placuta pentru mine. M-a surprins si m-a bucurat foarte mult faptul ca Google in lista cuvintelor cautate pe care le sugereaza dupa importanta si volumul cautarii, la o simpla tastare a doua litere “sl”, sugereaza “slabute.ro” inaintea unor cuvinte de uz general care in mod normal ar trebui sa fie cele mai cautate prin generalitatea lor.

1x1.trans Succesul Slabute

Am fost surprisa sa aflu ca denumirea “slabute.ro” (unica denumire de site in lista respectiva) este mai cautata pe Internet decat alte cuvinte generaliste si mai simple cum ar fi  ”slabire” (care are acelasi prefix). Efortul de a construi o comunitate unica, bazata pe principii noi, care sa promoveze stilul de viata sanatos, comportamentul civilizat si ajutorul intre oameni este recunoscut deja si “matematic” si la o scara mare.

1x1.trans Succesul Slabute

Placut surprinsa de aceasta cautare, am mai facut inca una si am gasit din nou o sugestie interesanta pentru cautarea “calorii”. In lista de cautari sugerate de motorul de cautare Google apare sugestia “calorii slabute”, drept dovada ca fraza “calorii slabute” iarasi este foarte cautata pe Google. Noi stiam deja faptul ca, Calculatorul Nutritional Slabute este cea mai cautata unealta de nutritie din Romania, dar acest fapt nu a facut decat sa ma bucure si sa confirme inca o data acest lucru.

1x1.trans Succesul Slabute

Pentru cei care nu cunosc, sugestiile pe care le face motorul de cautare sunt in functie de “cat de cautata este o anumita fraza de cautare”, astfel s-a observat ca “slabute” a ajuns sa fie mai cautat decat cuvintele simple si generaliste prin succesul si priza pe care l-a avut asupra cititorilor si fanilor nostri.

Regretabil, odata cu aceste cautari am descoperit si o veste proasta. Am gasit companii care folosesc pentru reclamele lor cuvantul “slabute” pentru a-si vinde produsele nesanatoase, produse care nu au nici o legatura cu stilul de viata sanatos, cu responsabilitatea si cu seriozitatea. Intr-un mod parazitar, aceste companii nu numai ca fura numele Slabute, dar si dauneaza efortului nostru comun de a promova stilul de viata sanatos prin afirmarea unor lucruri incorecte referitor la produsele nesanatoase pe care le comercializeaza, astfel, oamenii sunt indusi in eroare.

1x1.trans Succesul Slabute

In cazul acesta trebuie inteles un lucru simplu si clar, “Azi ne fura pe noi, maine va fura pe voi” ( ex: noua ne fura numele, voua va vand produse nesanatoase, minciuni si va fura sanatate). Acest tip de comportament incorect si daunator oamenilor a facut ca noi sa ajungem in vremuri grele de criza, pentru ca valoarea este suprimata si exploatata de catre “hoti”, oamenii sunt indusi in eroare si non-valoarea si minciuna triumfa … sustinuta inconstient chiar de oamenii care suporta aceste consecinte.

Atunci cand vom colabora cu parteneri din domeniul comercial, acei parteneri vor fi anuntati oficial aici pe Slabute.ro.

In incheiere, va multumesc tuturor celor care sunteti alaturi de noi la crearea unui concept unic, la crearea celei mai sanatoase si civilizate comunitati din Romania, o comunitate creata pe principii noi care ajuta ca oamenii sa fie mai sanatosi, sa fie mai buni, sa fie mai intelegatori, sa cunoasca mai multe, sa aiba acces la informatii importante si sa beneficieze de tot ce oferim noi aici.

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?

Blog, Online, Slabute.ro (23 / 95)


Diana D este o slabuta cu vechime in comunitatea noastra. Cand ne-am intalnit prima data, ne-a povestit cat de nerabdatoare era sa vada 2 liniute pe testul de sarcina. Bucuria celor 2 liniute nu a ...