Ciorba dietetica de pui cu legume
Ingrediente:
- Taitei – 30 g
- Apa plata – 4000 ml
- Dafin – 2 g
- Piper negru – 2.1 g
- Pui – 800 g
- Ceapa – 107 g
- Sare de masa – 18 g
- Morcovi – 82 g
- Amestec legume supa – 450 g
Din aceste ingrediente se primesc 3940 ml de ciorba.
Mod de preparare:
- Puiul il curatam de pielita, sa ramana cat mai putine urme de grasime.
- Punem o cratita cu 3 l de apa pe foc, in care adaugam puiul portionat, sarea, frunzele de dafin si piper negru boabe.
- Cand va da in clocot obligatoriu strangem spuma, pentru ca supa sa fie limpede.
- Adaugam amestecul de legume, morcovii taiati cuburi si ceapa taiata in felii.
- Atunci cand morcovii s-au fiert, adaugam taiteii.
- Mai fierbem ciorba pana cand s-au fiert si taiteii.
Pofta buna!
Informatii nutritionale per 100 gr de ciorba dietetica de pui:
- 31.78 kcal
- 4.7 gr proteine
- 0.67 gr grasimi
- 14.21 mg colesterol
- 1.45 gr carbohidrati
- 0.51 gr fibre
- 196.16 mg sodiu
- 0.27 gr zahar