Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

“Dieta personalizata”

Alimentatie, Blog

Iata ca a venit timpul sa scriu si despre “diete personalizate” oferite de unele site-uri. De ce in ghilimele?! Pentru ca este o specula a termenului din nutritie “personalizat”. O dieta personalizata in nutritie este un proces mult mai elaborat, care nu poate fi oferit in acei cativa pasi simpli.

De obicei, ti se ofera o reteta universala de infometare care promite rezultate rapide (exemplu de “dieta personalizata“) si pentru care trebuie sa platesti. O sa va prezint un exemplu care ofera “diete-minune” contra cost si fura numele curat si impartial Slabute.

In astfel de cazuri rationamentul este simplu. Cum poti sa dai bani cuiva care fura un nume, in cazul acesta Slabute, care scrie un text aberant si care nu are nici macar date de contact? Luand aceste aspecte in calcul, concluziile in ce priveste “dieta-minune” primita pot fi cel putin suspecte.

Ca sa va faceti o idee si mai clara, am pus 2 imagini (clic pentru marire) de ecran despre modul de promovare a “afacerii cu diete-minune”, in care puteti vedea textele aberante si numele Slabute folosit in scopul de a induce in eroare vizitatorii lor ca si cum ar fi vorba de Slabute si folosirea numelui pentru SPAM.

1x1.trans Dieta personalizata

1x1.trans Dieta personalizata

Mai citiţi...

4 comentarii pentru "“Dieta personalizata”"

  1. Anonim Mai 13th, 2011, 23:09

    ‘Slabute’ este cumva marca inregistrata sau ce anume? altfel nu vad nici o problema pentru acest lucru.

    Am provenit pe acest site cautand ceva diferit de slabire, nu am nici o legatura pro sau contra cu siteul respectiv.

    Răspunde

    SlabutaSlabuta Reply:

    Chiar si daca, prin absurd, nu ar fi marca inregistrata, ti se pare normal ca cineva sa fure un “nume” la care s-a muncit si sa faca bani pe spinarea altora?

    Răspunde

  2. Andreea Iunie 6th, 2011, 9:59

    Si eu am fost pocalaita de cei de mai sus sau altii asemanatori, nu-mi dau seama exact, dar ideea este ca iti promiteau ca iti trimit dieta personalizata daca dai un sms de 3 euro cred la nu stiu ce numar. Bineinteles ca nu am primit nicio dieta, dar banii mi-au fost luati :D

    Răspunde

  3. happygirldiana Iulie 23rd, 2011, 20:37

    Si eu am fost pacalita.Mi s-au luat ochii de fapt…Si ar fi trebuit sa imi dau seama ca un astfel de site nu promoveaza diete sanatoase.Eu am trimis sms,dar spre deosebire de Andreea,am primit dieta.La prima vedere,la prima citire fugitiva pare cat de cat ok,dar citita si gandita,nu e asa.Maioneze,mezeluri,alimente la care eu,una,am renuntat:)Pacat ca sunt oameni care isi bat joc de alti oameni in felul asta.Dar e bine,pe de-o parte ca am patit-o,sa stiu data viitoare,sa nu mai fac aceeasi greseala.

    Răspunde

Ai o întrebare/comentariu?

Alimentatie, Blog (46 / 50)


Destul de alarmant si inspaimantator creste numarul persoanelor care ajung sa cada in prada anorexiei. Daca in unele cazuri exista salvare, in altele se ajunge la moarte. Din pacate, deseori parintii descopera prea tarziu ca ...