Cheesecake cu sirop de agave si curmale “Slabuta”
26 Octombrie, 2010Gustari, Mic dejun, Retete "Slabuta"Ingrediente pentru 8-10 portii:
- ou de gaina – 6 bucati
- branza 0% grasime – 600 gr
- chefir 0% grasime – 450 ml
- sirop de agave Bio 100% organic – 70 ml
- curmale uscate negre – 50 gr
- scortisoara – 0.6 gr
Mod de preparare:
- Branza de vaci se amesteca cu chefir, sirop de agave si ouale de gaina batute spuma.
- La sfarsit se adauga curmalele taiate marunt si scortisoara.
- Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt si se rastoarna compozitia obtinuta.
- Se da la cuptor pentru 60 minute, foc mediu.
- Se serveste rece.
Pofta buna!
Rezulta 1325 gr de cheesecake. O portie inseamna ~130-165 gr.