Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Biscuiti de ovaz cu cacao si sirop de agave “Slabuta”

Ingrediente pentru 10 portii:

Mod de preparare:

  1. Fulgii de ovaz se amesteca cu taratele de ovaz si stafide si se acopera cu apa, lasandu-se la inmuiat vreo 4 ore.
  2. Dupa, se amesteca cu esenta de vanilie si cea de migdale, cacao si sirop de agave.
  3. Se ia o tava tapetata cu hartie de copt, pe ea se vor aseza biscuitii.
  4. Se pot folosi forme speciale pentru biscuiti sau se pot forma simplu cu mana, umezita in apa.
  5. Se dau la cuptor pentru 60 minute, foc mare primele 10 minute si dupa foc mic.

Pofta buna!

Rezulta 470 gr de biscuiti de ovaz, adica 20 biscuiti a cate 23.5 gr fiecare, o portie inseamna 2 biscuiti.

Informatii nutritionale Biscuiti de ovaz cu cacao si sirop de agave “Slabuta”

1x1.trans Biscuiti de ovaz cu cacao si sirop de agave Slabuta

Cheesecake cu urda si menta “Slabuta”

Ingrediente pentru 20 portii:

Mod de preparare:

  1. Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma.
  2. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate.
  3. Menta se amesteca cu urda.
  4. Se adauga stafidele.
  5. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt si se rastoarna compozitia obtinuta.
  6. Deasupra se presara fulgii de cocos si semintele de mac.
  7. Se da la cuptor pentru 120 minute, foc mediu.
  8. Se serveste rece.

Pofta buna!

Rezulta 2870 gr de cheesecake. O portie inseamna ~143.5 gr.

Informatii nutritionale Cheesecake cu urda si menta “Slabuta”

1x1.trans Cheesecake cu urda si menta Slabuta

Cheesecake cu sirop de agave si curmale “Slabuta”

Ingrediente pentru 8-10 portii:

  • ou de gaina – 6 bucati
  • branza 0% grasime – 600 gr
  • chefir 0% grasime – 450 ml
  • sirop de agave Bio 100% organic – 70 ml
  • curmale uscate negre – 50 gr
  • scortisoara – 0.6 gr

Mod de preparare:

  1. Branza de vaci se amesteca cu chefir, sirop de agave si ouale de gaina batute spuma.
  2. La sfarsit se adauga curmalele taiate marunt si scortisoara.
  3. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt si se rastoarna compozitia obtinuta.
  4. Se da la cuptor pentru 60 minute, foc mediu.
  5. Se serveste rece.

Pofta buna!

Rezulta 1325 gr de cheesecake. O portie inseamna ~130-165 gr.

Informatii nutritionale Cheesecake cu sirop de agave si curmale “Slabuta”

1x1.trans Cheesecake cu sirop de agave si curmale Slabuta

Mar (Ionatan) copt cu sirop de agave

Iata un desert dietetic, o reteta de post si o gustare delicioasa. 1x1.trans Mar (Ionatan) copt cu sirop de agave

Ingrediente pentru 6 portii:

Mod de preparare:

  1. Merele se spala si li se fac gropite, cu un cutit, pe ambele parti.
  2. Se aseaza pe un platou cu hartie de copt.
  3. In gropita se toarna sirop de agave, se presara scortisoara.
  4. Se dau la cuptor, se tin pana devin moi.

Pofta buna!

Un mar copt are ~88 gr.

Informatii nutritionale Mar (Ionatan) copt cu sirop de agave

1x1.trans Mar (Ionatan) copt cu sirop de agave

Mar (verde) copt cu miere

Iata un desert dietetic, o reteta de post si o gustare delicioasa.

Ingrediente pentru 4 portii:

Mod de preparare:

  1. Merele se spala si li se fac gropite, cu un cutit, pe ambele parti.
  2. Se aseaza pe un platou cu hartie de copt.
  3. In gropita se pune miere de salcam, se presara scortisoara.
  4. Se dau la cuptor, se tin pana devin moi.

Pofta buna!

Un mar copt are ~160 gr.

Informatii nutritionale Mar (verde) copt cu miere

1x1.trans Mar (verde) copt cu miere