Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Supa crema de broccoli, conopida si pui “Slabuta”

Ingrediente pentru 10 portii:

Mod de preparare:

  1. Conopida si broccoli fierte se pun in blender si se mixeaza pana se obtine o masa uniforma densa.
  2. Se pun 2000 ml de apa la fiert, se sareaza dupa gust.
  3. Pieptul de pui se taie fasii mici si subtiri si se pune in apa la fiert.
  4. Cand carnea este gata fiarta, se adauga pasta de conopida-broccoli.
  5. Se aduce la punctul de fierbere si se fierbe 3-4 minute, adaugand treptat smantana si amestecand continuu.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 2060 gr supa crema, o portie are ~210 gr.

Informatii nutritionale Supa crema de broccoli, conopida si pui

1x1.trans Supa crema de broccoli, conopida si pui Slabuta

Tarta cu broccoli si conopida “Slabuta”

Este o reteta dietetica, putin calorica, cu indice glicemic 17 si incarcatura glicemica mica (0.7/100 gr).

Ingrediente pentru 8 portii:

Mod de preparare:

  1. Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt.
  2. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza.
  3. In mijlocul tartei se “infige” in branza de vaci conopida fiarta racita.
  4. Iar pe exterior/margini se aseaza broccoli fiert.
  5. Se sareaza dupa gust. Deasupra se pune ardeiul gras rosu tocat.
  6. Se bat ouale bine si se toarna deasupra.
  7. Mozzarella se taie feliute, care se pun peste tarta.
  8. Se da la cuptor pentru 35 minute.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta o tarta de 1755 gr. O portie are ~220 gr.

Informatii nutritionale Tarta cu broccoli si conopida “Slabuta”

1x1.trans Tarta cu broccoli si conopida Slabuta

Tarta cu dovlecei si piept de pui “Slabuta”

Ingrediente pentru 8 portii:

Mod de preparare:

  1. Dovleceii se spala si se dau pe razatoare.
  2. Carne de pui se bate ca pentru snitele.
  3. Mozzarella se da pe razatoare.
  4. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt, se aseaza primul strat de dovlecei.
  5. Deasupra se pune pieptul de pui, apoi iar dovlecei si pieptul de pui, ultimul strat sunt dovleceii.
  6. Fiecare strat se sareaza si pipereaza dupa gust.
  7. Ouale se bat bine si se toarna peste.
  8. Deasupra se pune mozzarella razuita.
  9. Se da la cuptor pentru 45 minute, foc mic.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 1715 gr tarta, o portie are ~215 gr.

Informatii nutritionale Tarta cu dovlecei si piept de pui “Slabuta”

Tagliatelle cu ciuperci marinate “Slabuta”

Ingrediente pentru 4 portii:

  • tagliatelle cu spanac – 315 gr
  • ciuperci champignon marinate intregi – 255 gr
  • sare de/pentru masa – dupa gust

Mod de preparare:

  1. Tagliatelle se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Ciupercile marinate se taie feliute.
  3. Tagliatelle se scurg de apa, se sareaza dupa gust si se amesteca cu ciuperci marinate.

Pofta buna!

O portie are ~250 gr.

Informatii nutritionale Tagliatelle cu ciuperci marinate “Slabuta”

1x1.trans Tagliatelle cu ciuperci marinate Slabuta

Chec dietetic cu cacao si pomelo uscat “Slabuta”

Ingrediente pentru 8 portii:

Mod de preparare:

  1. Galbenusurile se separa de albusuri.
  2. Albusurile se bat spuma cu un mixer.
  3. In albusuri se adauga laptele fierbinte amestecat cu sirop de agave, apoi uleiul de masline.
  4. Faina de spelta se amesteca cu tarate si praf de copt.
  5. Amestecul de “cereale” se incorporeaza in albusuri; se adauga si galbenusurile.
  6. Ne folosim iarasi de mixer pentru a obtine o masa omogena.
  7. La sfarsit se adauga bucatele de pomelo uscat, lamaia stoarsa de suc si coaja data pe razatoare.
  8. O forma de chec se unge cu putin ulei sau se tapeteaza cu hartie de copt.
  9. Se rastoarna jumatate din compozitie, in cealalta jumatate se adauga cacao, se amesteca bine si se toarna in forma.
  10. Se da la cuptor pentru 30 minute, foc mediu.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 927 gr de chec. O portie are ~115 gr.

Informatii nutritionale Chec dietetic cu cacao si pomelo uscat “Slabuta”

1x1.trans Chec dietetic cu cacao si pomelo uscat Slabuta