Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Sos de iaurt cu branza de vaci si usturoi

Sosul acesta l-am facut special pentru somonul la gratar. Ce s-a primit?! Un sos dietetic, cu putine calorii si foarte bun la gust. 1x1.trans Sos de iaurt cu branza de vaci si usturoi

Ingrediente pentru 2 portii:

Mod de preparare:

  1. Iaurtul si branza de vaci se amesteca bine.
  2. Se sareaza dupa gust.
  3. Usturoiul verde se taie rondele si se incorporeaza in compozitia de mai sus.
  4. Deasupra se presara patrunjel.
  5. Acest sos se poate servi cu somon la gratar sau orice alt peste.

Pofta buna!

O portie are 140 gr.

Informatii nutritionale Sos de iaurt cu branza de vaci si usturoi

1x1.trans Sos de iaurt cu branza de vaci si usturoi

Budinca de carne bio, South Beach faza II

Reteta este inspirata din cartea ” Dieta South Beach”. O minunatie de budinca, cu un gust neobisnuit, si foarte aromata.

Ingrediente pentru 6 portii:

Mod de preparare:

  1. Incalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
  2. Intr-o cratita amestecati rosiile decojite, vinul, apa, usturoiul, oregano si sarea.
  3. Aduceti la fierbere, apoi micsorati flacara. Fierbeti 15 minute la foc mic, fara capac.
  4. Intr-un castron mare, amestecati bine pieptul de curcan tocat, fulgii de ovaz, dovleceii, oul si o jumatate de cana din sosul de rosii. Amestecati bine. Puneti amestecul intr-o forma dreptunghiulara (ca pentru cozonac).
  5. Introduceti la cuptor pentru 45 de minute. Scurgeti zeama.
  6. Turnati peste budinca 1/2 cana din sosul de rosii ramas. Mai coaceti 15 minute.
  7. Asezati budinca pe un platou. Lasati-o 10 minute sa se racoreasca, apoi taiati-o felii.
  8. Serviti cu sosul de rosii ramas.
  9. Se presara deasupra oregano si se orneaza cu busuioc.

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus au rezultat 1075 gr. O portie de budinca are 180 gr.

Informatii nutritionale Budinca de carne

1x1.trans Budinca de carne bio, South Beach faza II

Rulada din omleta (oua de prepelita)

Ingrediente pentru 2 portii:

Mod de preparare:

  1. Ouale de prepelita se bat bine cu o furculita.
  2. Tigaia se incalzeste, se pune 1 lingurita ulei de masline extravirgin.
  3. Se toarna ouale batute si se prajeste omleta pe ambele parti.
  4. Cand este gata, se pune intr-o farfurie.
  5. Se aranjeaza feliile de crenvursti (se taie cam in 8 felii), deasupra se pune ceapa verde taiata marunt, apoi branza de vaci, apoi mararul si se face rulada.
  6. La sfarsit se pune o presa ca sa ramana rulada ca un “cilindru”. 1x1.trans Rulada din omleta (oua de prepelita)

Pofta buna!

Din ingredientele de mai sus rezulta 440 gr, iar o portie de rulada are 220 gr.

Informatii nutritionale Rulada din omleta

Omleta cu oua de prepelita bio

Un mic dejun rapid, satios, nutritiv, sanatos si pe deasupra dietetic.

Nu e vorba de 3 in 1, ci chiar de 5 in 1. 1x1.trans Omleta cu oua de prepelita bio

Foarte bune ouale de prepelita; omleta este fina si delicioasa, nu este nevoie de sare.

Ingrediente pentru 1 portie:

  • oua de prepelita – 100 gr (10 bucati)
  • ulei de masline extra virgin – 4.4 ml (1 lingurita ceai)
  • marar – 5 gr

Mod de preparare:

  1. Ouale de prepelita se bat spuma si se amesteca cu mararul tocat.
  2. Se incalzeste tigaia, se pune uleiul de masline.
  3. Se toarna compozitia in tigaie si se prajeste pe ambele parti.

Pofta buna!

O portie de omleta cu oua de prepelita are 67 gr.

Informatii nutritionale Omleta cu oua de prepelita

1x1.trans Omleta cu oua de prepelita bio

Ardei grasi umpluti cu branza de vaci

M-au innebunit slabutele cu ardeii umpluti cu branza de vaci. 1x1.trans Ardei grasi umpluti cu branza de vaci

Am “suferit” in tacere, dar acum cu ardeii adusi de la tara am facut si eu ardei umpluti, ca sa nu raman cu pofta in cui. 1x1.trans Ardei grasi umpluti cu branza de vaci

Ingrediente pentru 5 portii:

Mod de preparare:

  1. Ardeii se taie de capac si se curata de seminte.
  2. Se spala bine.
  3. Intr-un vas se amesteca bine branza de vaci, mararul si sarea.
  4. Se umplu ardeii cu pasta obtinuta si se pun la frigider cam 2 ore.
  5. Se pot manca si imediat.

Pofta buna!

Un ardei umplut are 170 gr.

Informatii nutritionale Ardei umpluti cu branza

1x1.trans Ardei grasi umpluti cu branza de vaci