Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Drob “Slabuta”

Cina, Pranz, Retete "Slabuta"

Mare pofta de drob m-a coplesit in aceasta zi… 1x1.trans Drob Slabuta Si cel mai ciudat lucru este ca nu vreau drob traditional (cu miel), ma tenteaza doar ideea drobului, care are oul fiert la mijloc, iar cand tai feliute din el, se vede si o sectiune din ou. 1x1.trans Drob Slabuta

De aceea, nu este important ce contine acest drob, dar este musai sa aiba oul fiert la mijloc. 1x1.trans Drob Slabuta Asa ca am inventat o reteta cu ce aveam prin casa, in principal legume. 1x1.trans Drob Slabuta

Ingrediente pentru 8-10 portii:

Mod de preparare:

  1. Dovleceii se spala, se curata de coaja, se dau pe razatoare si se pun intr-o cratita la foc mediu. Se amesteca si se tin pe foc pana se inmoaie. Apoi se pun intr-o sita la scurs apa.
  2. Separat, intr-un vas mai mare, se amesteca branza de vaci cu sare, patrunjel, sunca de vita, taiata cubulete, 2 oua, ceapa taiata marunt.
  3. Dupa ce dovleceii s-au racit si s-au scurs bine de apa, se adauga la compozitia de mai sus. Se amesteca bine.
  4. Se fierb 3 oua, sa fie tari.
  5. O forma se tapeteaza cu hartie de copt.
  6. Se aranjeaza un strat din compozitia de mai sus.
  7. Se pun cele 3 oua fierte, uniform distribuite pe suprafata viitorului “drob”.
  8. Deasupra se pune restul compozitiei, ca sa acopere ouale.
  9. Se presara deasupra cascavalul razuit si se da la cuptor cam 2 ore, la foc mediu primele 30 minute si dupa la foc mic.
  10. Dupa ce este gata, se scoate din cuptor, se acopera si se lasa la racit.
  11. Abia dupa ce s-a racit, se rastoarna.

Pofta buna!

O portie de drob are  intre 150 – 185 gr.

Informatii nutritionale Drob “Slabuta”

Pentru masa de Pasti

Retete

Pe langa retetele pe care le voi posta maine, va recomand niste preparate traditionale delicioase si dietetice de Pasti, care cu siguranta va vor surprinde cu gustul si aroma deosebita. 1x1.trans Pentru masa de Pasti

Va doresc Paste Fericit si lumina in suflete!

1x1.trans Pentru masa de Pasti