Ingrediente pentru 2 portii:
- 195 gr somon la gratar
- 140 gr sos de iaurt cu branza si usturoi verde
Mod de preparare:
- Peste somonul preparat la gratar se pune sos de iaurt cu branza de vaci si usturoi verde.
Pofta buna!
O portie are 335 gr.
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici. | |||||||||||||
membri comunitate 56.307 |
calorii arse 217.323.350 |
minute exerciţii 55.627.126 |
kg slăbite sănătos 47.082 |
pahare de apă 590.352 |
info alimente 22.944 |
||||||||
Pofta buna!
O portie are 335 gr.
Este pentru prima oara cand nu am mai mancat somon in oras si m-am incumetat sa-l cumpar, ca sa il prepar acasa.
Poate o sa vi se para ciudat, dar pentru mine acest peste are un loc aparte si prepararea lui mi se parea un “ritual”.
Dar, mi-am facut curaj si ca pentru prima data, am ales o preparare simpla – somon la gratar. Foarte bun!
Pofta buna!
O portie de somon la gratar are 195 gr.