Ingrediente pentru 2 portii:
- ceapa verde – 5 gr
- piper negru – dupa gust
- sare de masa – dupa gust
- marar – 5 gr
- oua de prepelita – 200 gr (20 bucati)
- crenvursti – 52 gr
- branza proaspata de vaca cu smantana – 190 gr
- ulei de masline extra virgin – 4.4 ml (1 lingurita ceai)
Mod de preparare:
- Ouale de prepelita se bat bine cu o furculita.
- Tigaia se incalzeste, se pune 1 lingurita ulei de masline extravirgin.
- Se toarna ouale batute si se prajeste omleta pe ambele parti.
- Cand este gata, se pune intr-o farfurie.
- Se aranjeaza feliile de crenvursti (se taie cam in 8 felii), deasupra se pune ceapa verde taiata marunt, apoi branza de vaci, apoi mararul si se face rulada.
- La sfarsit se pune o presa ca sa ramana rulada ca un “cilindru”.
Pofta buna!
Din ingredientele de mai sus rezulta 440 gr, iar o portie de rulada are 220 gr.