Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Alimentatie fara gluten

Alimentatie, Portal

In ultimul timp, am inceput sa primesc foarte multe mesaje in care sunt rugata sa postez mai multe informatii despre ceea ce inseamna intoleranta la gluten, cum poate fi “tinuta in frau”, ce alimentatie sa se respecte in cazul celor cu intoleranta la gluten, ce alimente sa se evite, retete fara gluten, etc.

* Intoleranta la gluten este o boala inflamatorie a intestinului subtire, care apare ca rezultat a unei reactii imunoalergice fata de gluten.

Drept consecinta, pe portalul Slabute in ultimele doua luni am publicat mai multe retete fara gluten, am scris informatii despre cerealele fara gluten si intoleranta la gluten. In Calculatorul Nutritional Slabute, alimentele fara gluten sunt marcate cu un simbol grafic distinctiv.

1x1.trans Alimentatie fara glutenInformatii despre intoleranta la gluten

Alimentatie fara gluten

Retete fara gluten

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?

Alimentatie, Portal (16 / 31)


Varianta video – Calculator Nutritional Slabute - Prezentare generala functionalitati - Partea II Dupa cum va spuneam in prezentarea anterioara, un Calculator Nutritional este util atat pentru cei care vor sa traiasca sanatos, pentru cei care ...