Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Lasagne cu dovleac, para si mar “Slabuta”

Mic dejun, Retete "Slabuta"

Aceasta lasagne poate fi considerata, cu succes, o placinta cu dovleac deosebit de delicioasa. 1x1.trans Lasagne cu dovleac, para si mar Slabuta

Ingrediente pentru 8 portii:

Mod de preparare umplutura:

  1. Cantitatea de dovleac trecuta la reteta este pentru dovleac deja curatat si gata sa fie dat pe razatoare. Cantitatea poate fi dublata.
  2. Dovleacul se da pe razatoare si se pune intr-un ceaun la foc mic, se amesteca, se tine pana se inmoaie dovleacul.
  3. Apoi, dovleacul se amesteca cu para si marul date pe razatoare.
  4. Se adauga scortisoara si fructoza. Se amesteca bine.

Mod de preparare lasagne:

  1. Se pune laptele la fiert, cand este aproape sa dea in clocot se stinge.
  2. Laptele se tine intr-un vas in care lejer va incapea o foaie de lasagne.
  3. Se pregateste o forma care se tapeteaza cu hartie de copt.
  4. Pe fund se pune putin lapte si putin amestec de fructe.
  5. Se inmoaie in lapte 2 foi de lasagne si se pun pe fund.
  6. Se aseaza peste umplutura de fructe.
  7. Iar se inmoaie in lapte fierbinte 2 foi de lasagne si se pun deasupra, apoi umplutura de fructe.
  8. Se repeta procedura pana se termina foile de lasagne, mai exact va ies 6 straturi, pe strat sunt cate 2 foi.
  9. Pe ultimele foi de lasagne, se pune umplutura de fructe si se mai presara scortisoara.
  10. Se da la cuptor la foc mediu 10-15 minute, apoi la foc mic cam 20-25 minute.

Pofta buna!

Rezulta 1150 gr de lasagne cu dovleac, o portie are ~ 190 gr.

Informatii nutritionale Lasagne cu dovleac, para si mar “Slabuta”

1x1.trans Lasagne cu dovleac, para si mar Slabuta

Lasagne dietetica cu pui “Slabuta”

Cina, Pranz, Retete "Slabuta"

Ingrediente pentru 8 portii:

Mod de preparare umplutura:

  1. Carnea de pui se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul.
  2. Se pune o tigaie de teflon pe foc, se adauga uleiul de masline si amestecul de carne.
  3. Se amesteca bine si se tine pe foc mediu cam 10-15 minute.
  4. Apoi, se adauga morcovii dati pe razatoare si rosiile pasate.
  5. Se sareaza/pipereaza si se tine la innabusit timp de 25 minute, la foc mic.

Mod de preparare lasagne:

  1. Laptele se incalzeste pana aproape de fierbere.
  2. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt, se toarna putin lapte fierbinte si umplutura de carne.
  3. Deasupra se aseaza 2 foi de lasagne inmuiate in lapte.
  4. Apoi un strat de umplutura si cascaval razuit.
  5. Iar 2 foi de lasagne inmuiate in lapte fierbinte si un strat de umplutura si cascaval.
  6. Se repeta procedura pana la ultimul strat  (6 in total), ultimul strat se termina cu cascaval iar deasupra se toarna si restul de lapte.
  7. Se da la cuptor pentru 45 minute, din cand in cand se mai stropesc marginile cu laptele scurs in forma.

Pofta buna!

Rezulta 1505 gr de lasagne cu dovleac, o portie are ~ 190 gr.

Informatii nutritionale Lasagne dietetica cu pui “Slabuta”

1x1.trans Lasagne dietetica cu pui Slabuta