Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Strangere semnaturi pentru Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa, in Parcul Cismigiu

Album Foto, Legislatie

Sambata, 28 aprilie 2012, a avut loc a treia “editie” de strangere semnaturi pentru Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa in Romania.

De data aceasta, am mers in parcul Cismigiu, un parc mic si cochet, dar cu foarte multi oameni deschisi si doritori de o viata sanatoasa.

Simina si Diana sunt doua fete responsabile care mi-au fost alaturi si au participat intr-un mod activ la promovarea stilului de viata sanatos, la informarea oamenilor si la strangerea de semnaturi pentru Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa in Romania

Multumesc Simina si Diana!

Strangere semnaturi in Parcul Lumea Copiilor

Album Foto, Blog, Legislatie, SUNT RESPONSABIL

Duminica, am “trait” o experienta care mi-a placut foarte mult si pe care abia astept sa o repet din nou.

Am mers in Parcul Lumea Copiilor pentru a strange semnaturi si pentru a imparti pliante informative despre Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa.

Cu unii oameni am purtat discutii si de cate 10 minute, au fost foarte interesati de tot ce inseamna o viata sanatoasa si felul in care putem schimba ceva in Romania.

Cand am ajuns acasa, ma dureau picioarele, dar nu conta… aveam o multumire enorma in suflet cand ma uitam pe formularele cu semnaturi.

Multumesc Adella!

Romanii semneaza Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa

SEMNEAZA ACUM Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa

Legislatie, SUNT RESPONSABIL

1x1.trans SEMNEAZA ACUM Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasaPe data de 14 Martie impreuna cu celalalt Co-Fondator Slabute – D-nul Dorin Sirbu, am lansat si am semnat PRIMA PETITIE NATIONALA pentru dreptul la o viata sanatoasa, o petitie care va fi semnata de oameni pentru oameni.

S-a muncit cateva luni pentru a crea aceasta noua sectiune … o sectiune unde fiecare intr-un mod democratic va semna pentru dreptul lui la o viata sanatoasa.

Ieri s-a strans prima mie de semnaturi la PRIMA PETITIE NATIONALA pentru dreptul la o viata sanatoasa (daca inca nu ai semnat, o poti face aici).

In doar 7 zile numarul celor care semneaza a crescut de 9 ori, de la 40 de semnaturi in prima zi pana la peste 300 de semnaturi in a 7-a zi. Ne bucura ca acest numar este in crestere, dar avem inca un drum lung de parcurs pe care va invit sa il parcurgem impreuna.

In continuare, este nevoie de ajutorul, voturile si sustinerea voastra pentru a mai strange inca o mie, apoi inca o mie si tot asa pana adunam cele 100.000 de semnaturi. Este un efort mare care va necesita implicarea fiecaruia dintre voi, dar cu un rezultat pe masura – dreptul la o viata sanatoasa pentru fiecare.

Ne propunem sa aratam ca nu suntem o minoritate si ca drepturile noastre trebuie luate in calcul si respectate! Un numar mare de semnaturi ne poate ajuta sa influentam pozitiv legislatia in domeniul alimentatiei si sa cream o Romanie mai sanatoasa atat pentru noi, cat si pentru urmasii nostri.

Cum aplic ca voluntar?

1x1.trans SEMNEAZA ACUM Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasaImplica-te, promoveaza si invita pe toti cei pe care ii cunosti sa semneze Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa.

Foloseste formularul de contact si aplica pentru voluntar in campania de sustinere a Primei Petitii Nationale pentru dreptul la o viata sanatoasa.

Spune-le tuturor celor pe care ii cunosti si la care tii despre aceasta Petitie si invita-i sa semneze fie prin accesarea acestui link, fie prin completarea acestor formulare (excel si pdf).

Eu intotdeauna ajut pe altii, dar simt uneori ca nu e de ajuns, de aceea ma inscriu ca voluntar. David (membru Slabute)

Slabute® in vizita la Montignac

Album Foto, Intalniri Slabute

Sambata, 18 februarie 2012, impreuna cu membrii importanti din comunitate (din Bucuresti) care au contribuit activ la promovarea stilului de viata sanatos din Romania, am fost in vizita la Montignac.

Melania si Mihai Amuza (proprietarii Bistro Montignac), care l-au “adus” pe Montignac in Bucuresti, au facut un gest frumos si au gazduit prima intalnire oficiala a celor care stau la baza miscarii pentru stilul de viata sanatos din Romania.

Promovarea activa a unui nou stil de viata, pe care am facut-o pe Slabute® in ultimii 3 ani, a avut un impact major asupra mai multor domenii. Alaturi de oamenii care au devenit preocupati si au adoptat un stil de viata sanatos au aparut si companii care activeaza in acest domeniu.

Aparitia restaurantului Montignac este un eveniment curajos care, cu siguranta, va avea un aport pozitiv in promovarea alimentatiei sanatoase si de calitate. Din punct de vedere a misiunii Slabute®, acest lucru inseamna inca o sansa in plus acordata alimentatiei sanatoase din Romania si inca un aliat de incredere in promovarea stilului de viata sanatos.

Mai jos, am adaugat o galerie cu poze de la intalnirea noastra. In ceea ce priveste atmosfera si mancarurile servite, cred ca, cuvintele sunt de prisos si fotografiile vorbesc de la sine 1x1.trans Slabute® in vizita la Montignac .

Concurs – Promovezi stilul de viata sanatos si poti castiga 3 premii speciale oferite de ArtSpace.ro

Concurs Slabute

Va propun un concurs, care premiaza pe sustinatorii stilului de viata sanatos, oferindu-le premii speciale. 1x1.trans Concurs   Promovezi stilul de viata sanatos si poti castiga 3 premii speciale oferite de ArtSpace.ro

Zilele trecute Vadmin va spunea ca, Slabute si valorile pe care le promovam, ca sa fie cunoscute de cat mai multi si sa putem ajuta cat mai multi oameni, au nevoie de ajutorul si recomandarea voastra. Va multumim tuturor celor care ati inceput sa va implicati si ati invitat prieteni.

1x1.trans Concurs   Promovezi stilul de viata sanatos si poti castiga 3 premii speciale oferite de ArtSpace.ro

ArtSpace.ro, cea mai selecta galerie de arta online si sustinator Slabute de mai mult timp, vine in ajutorul comunitatii si rasplateste cu premii speciale, pe masura comunitatii, in valoare totala de 600 EUR pe cei care ajuta la promovarea Slabute, valorile de pe Slabute si a stilului de viata sanatos.

Primele trei slabute, care vor invita cei mai multi prieteni in comunitate, pe parcursul perioadei 13.07.2011 – 13.08.2011 (inclusiv), vor castiga urmatoarele premii, care constau in 3 tablouri decorative, oferite de ArtSpace.ro:

PREMII

  • Locul I – Tablou “Dans nocturn”, pictura ulei, rama natur, 70×80 cm, valoare 250 EUR
  • Locul II – Tablou “Flori”, pictura ulei, rama neagra, 61×80 cm, valoare 200 EUR
  • Locul III – Tablou “Hair”, pictura acrilic, rama neagra, 46x46cm, valoare 150 EUR

CUM INVIT PRIETENI?

1x1.trans Concurs   Promovezi stilul de viata sanatos si poti castiga 3 premii speciale oferite de ArtSpace.roPrietenii vor fi invitati, folosind doar mecanismul de trimitere invitatii de pe Slabute. Aceasta pagina poate fi accesata folosind butonul
(partea de sus a paginii, sub meniul principal)

Castigatorul va fi desemnat dupa numarul de prieteni invitati si inregistrati in comunitate. Topul poate fi vazut in timp real in noua sectiune Top Slabute, pe pagina Top Prieteni Slabute.

SUGESTIE: Din cauza unor furnizori de e-mail, exista riscul ca invitatiile trimise prin e-mail sa ajunga in SPAM si prietenii vostri sa nu observe invitatia trimisa din partea voastra. Cea mai recomandata metoda este inregistrarea prietenilor, folosind link-ul personal din pagina de invitare prieteni.

REGULAMENT

Regulamentul de participare este simplu:

Numarul minim de prieteni pentru calificare la obtinerea premiilor pentru cele 3 locuri (I, II, III) este de 20. Daca acest numar minim nu se va indeplini pe perioada concursului, concursul se va prelungi cu perioade a cate doua saptamani, pana se vor califica toti participantii primelor 3 locuri.

Castigatorii vor fi desemnati in baza numarului de prieteni conform Top Prieteni Slabute.

La concurs poate participa orice membru inregistrat in comunitate in afara de Co-Fondatorii comunitatii Vadmin si Slabuta.

Vor fi contorizati doar prietenii invitati si inregistrati folosind mecanismul de invitatie oferit de Slabute.ro

Se contorizeaza prietenii care au finalizat complet procesul de inregistrare.

Concursul se organizeaza pe perioada 13.07.2011 – 12.08.2011 (inclusiv)

Tentativele de a crea conturi multiple pentru a creste numarul de prieteni vor fi penalizate automat prin descalificarea din concurs.

La concurs pot participa cetateni romani de oriunde, dar premiile vor fi livrate doar catre o adresa din Romania, care va fi furnizata la alegere de catre castigatori.

Costurile de livrare vor fi suportate de catre organizator.

Succes tuturor!

Discutii despre concurs aici: Concurs - Promovezi stilul de viata sanatos si poti castiga 3 premii speciale oferite de ArtSpace.ro