Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

Slabute® in vizita la Montignac

Album Foto, Intalniri Slabute

Sambata, 18 februarie 2012, impreuna cu membrii importanti din comunitate (din Bucuresti) care au contribuit activ la promovarea stilului de viata sanatos din Romania, am fost in vizita la Montignac.

Melania si Mihai Amuza (proprietarii Bistro Montignac), care l-au “adus” pe Montignac in Bucuresti, au facut un gest frumos si au gazduit prima intalnire oficiala a celor care stau la baza miscarii pentru stilul de viata sanatos din Romania.

Promovarea activa a unui nou stil de viata, pe care am facut-o pe Slabute® in ultimii 3 ani, a avut un impact major asupra mai multor domenii. Alaturi de oamenii care au devenit preocupati si au adoptat un stil de viata sanatos au aparut si companii care activeaza in acest domeniu.

Aparitia restaurantului Montignac este un eveniment curajos care, cu siguranta, va avea un aport pozitiv in promovarea alimentatiei sanatoase si de calitate. Din punct de vedere a misiunii Slabute®, acest lucru inseamna inca o sansa in plus acordata alimentatiei sanatoase din Romania si inca un aliat de incredere in promovarea stilului de viata sanatos.

Mai jos, am adaugat o galerie cu poze de la intalnirea noastra. In ceea ce priveste atmosfera si mancarurile servite, cred ca, cuvintele sunt de prisos si fotografiile vorbesc de la sine 1x1.trans Slabute® in vizita la Montignac .

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?

Album Foto, Intalniri Slabute (11 / 21)
IMG_324611


[gallery columns="4"] ...