Slabuta.ro - Descoperă slăbuţa din tine! Vino alături de mine pe Slabute.ro!
Semneaza alaturi de mine Prima Petitie Nationala Pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa.
Au semnat 37.207 oameni.
Semneaza aici »
Contoarele Sănătaţii. Împreună promovăm stilul de viaţă sănătos în România şi obţinem rezultate. Te invit să te alături nouă. Clic aici.
Numar slabute inregistrate in comunitate membri
comunitate

56.307
Calorii arse calorii
arse

217.323.350
Minute exercitii minute
exerciţii

55.627.126
Kilograme slabite kg slăbite
sănătos

47.082
Apa consumata pahare de
apă

590.352
Calorii alimente info
alimente

22.944

“Valul” de informare, numit Glutamat

Alimentatie, Blog

Odata cu lansarea comunitatii Slabute in toamna 2008, am inceput sa aprofundez domeniul nutritiei si studiul despre aditivii alimentari, astfel am identificat aditivul alimentar E621, care se afla in topul E-urilor periculoase si se gaseste in foarte multe alimente.

Am fost neplacut surprinsa de faptul ca in Romania nu se vorbea deloc despre utilizarea lui in industria alimentara, despre efectele nocive pe termen lung, cu toate ca, dupa cum am mentionat mai sus, este unul dintre cei mai periculosi aditivi alimentari.

Initial, cand am scris pentru prima data (trebuie sa fii logat) pe 02.02.2009 un articol despre acest aditiv periculos, putini ne impartaseau “actiunea”, dar, in final, incepand cu anul 2010 cand Slabute a inceput sa fie cunoscut, acest subiect a fost preluat si mediatizat pe scara larga si pe televiziuni si prin ziare.

Din pacate, cand ma uit in directia celor care dau autorizatii si stabilesc normele in alimentatie, nu pot sa nu ma intreb, cu toate ca se stiu efectele negative ale acestui aditiv alimentar, de ce inca nu este interzis?

In cazul acesta, nu imi ramane decat sa va spun: “Informati-va si fiti atenti la etichete”.

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?

Alimentatie, Blog (33 / 50)


Nu cred ca sunt singura care a observat ca rafturile de "condimente magice pline de aroma, savoare si e-uri", altadata aproape golite, treptat isi pierd clientii. Un lucru care ma bucura foarte mult. Se pare ...