Un gratar este mereu usor de facut si este recomandat atunci cand urmam o dieta.
Azi, m-am gandit sa fac o jumatate de piept de pui si niste ciuperci champignon la gratar, sa vedem ce aport caloric vom avea dupa o astfel de masa sanatoasa si delicioasa.
Gratar dietetic (pui si ciuperci)
Ingrediente pentru o portie:
- o jumatate de piept de pui (~220 gr)
- ciuperci champignon – 300 gr
- sare de masa – dupa gust
Mod de preparare:
- Am folosit un gratar electric.
- Se spala pieptul de pui, se sareaza putin.
- Apoi, se spala ciupercile. Se sareaza si ele.
- Toate ingredientele se pun la gratar.
- Se fac pe ambele parti, pana cand sunt gata.
Pofta buna!
Informatii nutritionale per 100 gr: Gratar de pui si ciuperci
Informatii nutritionale per portie (365 gr, atatea grame au iesit la sfarsit, din pui si ciuperci):
- 329 kcal
- 54.2 gr proteine
- 6.3 gr grasimi
- 140.8 mg colesterol
- 15.3 gr carbohidrati
- 4.5 gr fibre
- 660.8 mg sodiu
- 5.4 gr zahar