Pe langa rulourile de pui am facut, azi, si rulouri de porc cu ciuperci, sunt un pic mai calorice, dar la fel de bune ca cele cu pui.
Rulouri porc cu ciuperci, “Slabuta”
Ingrediente:
- Pulpa porc degresata – 535 gr
- Ceapa – 20 gr
- Ciuperci champignon crude – 65 gr
- Condimente, oregano (sovarf) uscat – 1 gr
- Sare de/pentru masa – 3 gr
Mod de preparare:
- Carnea de porc se sareaza putin.
- Ciupercile si ceapa se toaca marunt.
- Se adauga in compozitie oregano.
- Apoi, pe carnea de porc intinsa, se pune umplutura.
- Se ruleaza si se leaga cu ata ruloul, ca sa nu se desfaca.
- Se da la cuptor si atunci cand carnea este gata, se scot.
Pofta buna!
Informatii nutritionale per 100 gr de rulouri de porc:
- 209.2 kcal
- 37.1 gr proteine
- 5.7 gr grasimi
- 1.6 gr carbohidrati