Mancarica dietetica de mazare cu pulpa de porc degresata
Ingrediente:
- Mazare verde, congelata – 1000g
- Ceapa – 185g
- Pulpa porc, fara grasime – 280g
- Apa plata – 2750ml
- Pasta tomate sau bulion – 50g (2 linguri)
- Sare de masa – 18g (3 lingurite)
- Morcovi – 135g
- Ulei – 15ml (1 lingura)
- Marar, uscat – 4g
Mod de preparare:
- Intr-un castron mare, se pun ceapa si carnea taiate cubulete. Se pun la foc mic.
- Intre timp, se curata morcovii, si se taie. Se adauga la ceapa si carne.
- Dupa 15 minute, se adauga mazarea si pasta de tomate. Se amesteca bine si se mai lasa 5 minute.
- Se adauga apa si se da la foc mare.
- Se adauga sarea.
- Cand a inceput sa dea in clocot, facem focul mai mic si atunci cand morcovii sunt gata, putem servi mancarica de mazare.
- La sfarsit se adauga mararul uscat.
Pofta buna!
Din aceste ingrediente se primesc 3.364 kg de mancarica.
Informatii nutritionale per 100 gr de mancarica dietetica de mazare:
- 42.03 kcal
- 3.77 gr proteine
- 0.85 gr grasimi
- 5.04 gr carbohidrati
- 207.38 mg sodiu
- 0.18 gr zahar