Ingrediente pentru 4 portii:
- budinca, cu crema din nuca de cocos, amestec/mix, instant – 40 gr
- apa plata – 70 ml
- lapte semidegresat 1,5% grasime – 430 ml
- sirop de agave Bio 100% organic – 25 ml
Mod de preparare:
- Laptele se amesteca cu apa.
- Praful de budinca se amesteca intr-un vas cu 4 linguri de lapte+apa, pana se dizolva complet.
- Restul de lapte+apa se pune pe foc, cand da in clocot se adauga budinca dizolvata si se amesteca continuu, ca sa nu se formeze cocolase.
- Se fierbe la foc mic 2-3 minute.
- Se stinge focul. Budinca se amesteca cu siropul de agave.
- Viitoarea forma pentru budinca se clateste cu apa rece.
- Budinca se varsa in forma si se lasa la racit.
- Dupa 5-6 ore se rastoarna si poate fi servita.
Pofta buna!
Din ingredientele de mai sus rezulta 490 gr budinca de cocos. O portie de budinca are ~122.5 gr.