Ciuperci umplute cu mozzarella “Slabuta”
28 Iunie, 2010Inca o variatiune pe tema “ciuperci umplute“.
De data aceasta, am facut ceva mai simplu, dar la fel de gustos ca si aceste ciuperci umplute.
Erau ultimele 4 ciuperci gigant din frigider, plus un pic de mozzarella ramasa prin casoleta, si a iesit un aperitiv sau chiar si o garnitura minunata.
Ingrediente pentru 1 portie:
- ciuperci champignon – 214 gr (4 “palarii” mari)
- sare, piper – dupa gust
- mozzarella, bio (facuta de mine) – 75 gr
- patrunjel tocat
Mod de preparare:
- Ciupercile se spala bine. Se rup palariile de codite.
- Pe o tava se pune hartie de copt, iar pe ea se aranjeaza “palarioarele” de ciuperci.
- Deasupra se presara cu sare si piper, dupa gust.
- Se pune cate o felie de mozzarella in fiecare palarie.
- Se da la cuptor, la foc mediu, cam 25 minute.
- Cand se scot din cuptor, deasupra se presara putin patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!
O portie are 185 gr.